Actueel

16 februari 2017

Er gebeuren mooie dingen in het Noorden! Voor de bouw van het Groninger Forum is ervoor gekozen om het hoofdleidingwerk niet in het werk zelf te maken, maar om prefab schachtkooien te gebruiken. Modulair Ontwikkelen & Bouwen in het groot!

14 november 2016

(Gezamenlijk persbericht MFA Anjum, NAM en BAM Bouw en Techniek:) Anjum, 14 november 2016 - BAM Bouw en Techniek Regio Noord start begin 2017 met de bouw van de nieuwe Multifunctionele Accommodatie (MFA) en het NAM-kantoor in Anjum. De combinatie van MFA en kantoorfaciliteiten is uniek. De contracten voor dit nieuwe hart van Anjum worden maandagavond 14 november ondertekend in het oudste gebouw van Anjum: de Michaelskerk.

3 november 2016

Op maandag 31 oktober kwamen directie- en projectleden van BAM Bouw en Techniek en waterschap Noorderzijlvest bijeen op rioolwaterzuivering Garmerwolde. De zuivering is één van de vijf waterschapslocaties waar BAM de komende maanden zonnepanelen plaatst. De in totaal 834 zonnepanelen leveren naar verwachting zo’n 185.000 Kwh per jaar aan energie. Vergelijkbaar met het verbruik van zestig huishoudens. Op Garmerwolde liggen de eerste panelen nu klaar.