Actueel

16 februari 2017

Amsterdam, 16 februari 2017 - BAM Bouw en Techniek en Honeywell worden strategische innovatiepartners van de Amsterdam ArenA voor alle techniek. Onderdeel van de overeenkomst vormt de aanleg van een nieuw gebouwmanagementsysteem voor het management van de technische systemen in het stadion. Met behulp van sensoren verzamelt dit gebouwmanagementsysteem data van de aangesloten apparatuur, die door BAM en Honeywell worden geanalyseerd.

24 december 2016

Voor het eerst heeft Bewuste Bouwer twee tienen uitgedeeld. Deze werden gegeven aan uitvoerder Luco van Tuil en BREEAM-specialist Mehmet Sayar voor het project AMS 15 De President in Hoofddorp. Wil je weten hoe zij dit hebben gerealiseerd, bekijk dan de case beschrijving van Bewuste Bouwers hieronder.

14 december 2016

Sinds juni van dit jaar wordt de Kalvertoren in het centrum van Amsterdam getransformeerd naar de Kalverpassage. Het winkelcentrum krijgt een open en lichter karakter met veel allure. Bezoekers van de Kalverstraat en Heiligeweg zullen vanzelf door de nieuwe winkelpassage lopen, die één wordt met de omgeving.