Actueel

31 juli 2015

(Nieuwsbericht Dunea:) Zoetermeer, 22 juli 2015 - Dunea gaat medio oktober 2015 zonnepanelen installeren op de productielocatie Scheveningen. Door onze kerntaken - het leveren van drinkwater en natuurbeheer - vervullen we een maatschappelijke rol en dragen we verantwoordelijkheid voor een duurzame balans tussen waterwinning, natuurbeheer en milieubeheer. Daarom gaan wij zuinig om met grond- en hulpstoffen en willen wij het gebruik van fossiele brandstoffen beperken. De huidige renovatie van de zandfilters maakt het mogelijk zonnepanelen te installeren op de daken. Met zonnepanelen op onze productielocatie Scheveningen gebruiken wij gratis zonlicht om energie voor eigen gebruik op te wekken.

3 februari 2015

In Leidschendam is de officiële eerste paal geslagen door een enthousiaste en trouwe gebruiker van het zwembad. Dit werd in het hart van Leidschendam gevierd met wethouder Frank Rozenberg, betrokkenen vanuit de gemeente en een groot aantal gebruikers en geïnteresseerden.

11 december 2014

Donderdag 11 december is de feestelijke lancering van de Green Business Club Beatrixkwartier. Een aantal grote bedrijven in het Haagse Beatrixkwartier gaat met elkaar aan de slag om het kantorengebied te verlevendigen en verduurzamen. De bedrijven werken hiervoor samen met diverse organisaties, waaronder de bewoners van de wijken Bezuidenhout West en Midden.