BAM voor de overige markten

BAM Bouw en Techniek kent de wereld van haar klant en de wens van de gebruiker. Integraal denken en doen begint bij  ons. Professioneel en met maximale focus op de wereld van de gebruikers van onze gebouwen. We realiseren huisvestingsoplossingen die flexibel zijn in functie en ruimte. Zodoende zijn het gebouw én de installaties klaar voor de veranderende functie en technologie van de toekomst.

Naast de markten die op deze website aan bod komen, werken we ook aan andere projecten die niet specifiek in een hokje te plaatsen zijn. Om het overzicht compleet te maken, hieronder een selectie van de projecten die we de afgelopen jaren realiseerden.  

Actueel

1 maart 2017

In opdracht van Respectrum Crematoria start Bouw en Techniek in maart 2017 met de bouw van een nieuw crematorium in Eelderwolde. Bij ontwerp en uitvoering gaat bijzondere aandacht uit naar toepassing van duurzame materialen en technieken, waardoor het gebouw voldoet aan de duurzaamheidsclassificering BREEAM Excellent.

17 februari 2014

De gemeente Valkenburg aan de Geul heeft Schakel & Schrale Roermond, het restauratiebedrijf van BAM, de opdracht verstrekt voor de reconstructie van de Geulpoort en restauratie en reconstructie van de Grendelpoort. Er zijn diverse factoren die deze opdracht bijzonder maken: de specialisatie in mergelbouw, de korte bouwtijd en de samenspraak met de lokale ondernemers om de overlast voor bewoners en gasten zoveel mogelijk te beperken.