BAM Energy Systems actueel

16 februari 2017

Amsterdam, 16 februari 2017 - BAM Bouw en Techniek en Honeywell worden strategische innovatiepartners van de Amsterdam ArenA voor alle techniek. Onderdeel van de overeenkomst vormt de aanleg van een nieuw gebouwmanagementsysteem voor het management van de technische systemen in het stadion. Met behulp van sensoren verzamelt dit gebouwmanagementsysteem data van de aangesloten apparatuur, die door BAM en Honeywell worden geanalyseerd.

14 februari 2017
Paul Roelofsen

Eind december promoveerde Paul Roelofsen, sinds afgelopen zomer Senior Consultant Binnenmilieu bij BAM Energy Systems, aan de TU Delft op zijn proefschrift ‘Modelling relationships between a comfortable indoor environment, perception and performance change’. Dit onderzoek naar de invloed van het binnenmilieu op het welzijn en de prestatieverandering van mensen werkzaam in een organisatie, gebeurde onder auspiciën van promotor prof.dr. Peter Vink (TU Delft, faculteit Industrieel Ontwerpen).

12 december 2016

Gebieds- en vastgoedontwikkelaar AM is zaterdag 10 december gestart met de verkoop van 51 energieneutrale woningen op het derde eiland van de Eilanden van Sion in RijswijkBuiten. De Eilanden van Sion is een gezamenlijke ontwikkeling van AM en VolkerWessels Vastgoed. De bouw van de woningen is in handen van BAM Wonen.