Wat is De Ronde Tafel?

U hebt mooie ideeën om de beste winkel-, werk-, leer-, productie- of zorgomgeving te creëren voor uw gebruikers. Dat betekent in veel gevallen bouwen, verbouwen, transformeren of renoveren. En nu zoekt u de juiste partners die uw ideeën samen met u het beste kunnen vertalen naar de realiteit.

Hoe weet u of u de beste partners kiest voor het waarmaken van uw ideeën? Wie levert de meeste toegevoegde waarde voor het beschikbare budget? En hoe ontdek je dat al in een zo vroeg mogelijk stadium?

Wat vaststaat is dat er teamwerk voor nodig is en dat elk teamlid geloof heeft in uw plannen. Het beste resultaat is namelijk niet een optelsom van de laagste prijs per discipline. Er ontstaat pas echt meerwaarde als de meest relevante disciplines (klant, ontwerper, constructeur, installateur, kostendeskundige, bouwer) al in een vroeg stadium samenwerken en ieders bijdrage aan het project verrijken.

Naast geloof in uw plannen is vertrouwen een belangrijke randvoorwaarde voor succes. En dat vraagt om transparantie en een gedeeld belang: het project. Transparantie en een gedeeld belang; dit lijken open deuren. Maar als sector hebben we op dat vlak een (imago)achterstand in te halen.

Dus hoe breng je dit in de praktijk? Hoe zorg je voor een zuiver ontwikkel- en bouwproces waarin de hoogste kwaliteit wordt geleverd voor het beschikbare budget?