Actueel

18 mei 2017

Naast het ABN AMRO-hoofdkantoor aan de Amsterdamse Zuidas verrijst een energiezuinig en circulair paviljoen. Veel van de materialen die in dit bijzondere bouwproject zijn verwerkt hadden een eerder leven, zoals de 16.000 oude spijkerbroeken die een nieuwe bestemming kregen als plafondisolatie. ‘Met dit gebouw – en de manier waarop we het realiseren – willen we mensen inspireren.’

14 december 2016

Sinds juni van dit jaar wordt de Kalvertoren in het centrum van Amsterdam getransformeerd naar de Kalverpassage. Het winkelcentrum krijgt een open en lichter karakter met veel allure. Bezoekers van de Kalverstraat en Heiligeweg zullen vanzelf door de nieuwe winkelpassage lopen, die één wordt met de omgeving.

30 januari 2014

Op dinsdag 28 januari gaf farmabedrijf Synthon het officiële startsein voor de realisatie van een nieuwe fabriek aan de Microweg in Nijmegen. In deze zogeheten mAb plant zal het bedrijf therapeutische monoklonale antilichamen gaan produceren. Om nieuwe oncologische geneesmiddelen op basis van Synthons veelbelovende antilichaam-drugconjugatietechnologie (ADC- technologie) zo snel mogelijk naar de kliniek en vervolgens op de markt te brengen, is een eigen fabriek voor productie van monoklonale antilichamen essentieel. Sinds 2010 is dit voor Synthon de derde uitbreiding in Nijmegen, na het ‘Offices and Labs’-gebouw en het ADC-laboratorium. De uitbreiding past in de groeiambitie van Synthon.