Actueel

16 februari 2017

Er gebeuren mooie dingen in het Noorden! Voor de bouw van het Groninger Forum is ervoor gekozen om het hoofdleidingwerk niet in het werk zelf te maken, maar om prefab schachtkooien te gebruiken. Modulair Ontwikkelen & Bouwen in het groot!

24 december 2016

Voor het eerst heeft Bewuste Bouwer twee tienen uitgedeeld. Deze werden gegeven aan uitvoerder Luco van Tuil en BREEAM-specialist Mehmet Sayar voor het project AMS 15 De President in Hoofddorp. Wil je weten hoe zij dit hebben gerealiseerd, bekijk dan de case beschrijving van Bewuste Bouwers hieronder.

13 juli 2015

Het beeldje behorend bij de Veiligheidsprijs 2014 van BAM Bouw en Techniek staat de komende tijd in de keet van project Stadskantoor/Stationshal Delft. De prijs is vrijdag door directeur Jan Kempkens uitgereikt aan bouwplaatsmanager Henk Lensink en zijn team. Kempkens was blij dat hij deze handeling mocht verrichten. ‘Het thema veiligheid komt vaak in negatieve zin ter sprake, bijvoorbeeld bij een incident of een bijna-ongeval. Hier hebben we het over de positieve kant van veiligheid.’