Beheer en Onderhoud vacatures

Projectbegeleider Bouwkunde

BAM Bouw en Techniek Regio Noord - Beheer & Onderhoud - Groningen
Zorgt jouw bouwkundige blik voor klantgerichte en installatietechnische oplossingen? Dan is dit jouw baan!

Werkvoorbereider Elektrotechniek Service & Onderhoud

BAM Bouw en Techniek Regio Midden - Werkvoorbereiding, Beheer & Onderhoud - Bunnik
Ben jij een echte organisator die weet hoe je een project succesvol moet begeleiden?
Binnen het team Service en Onderhoud van regio Midden werk je als Werkvoorbereider aan meerdere projecten. Je bent verantwoordelijk voor het calculeren, voorbereiden en bewaken van de werkzaamheden en je zorgt voor een soepel verloop van ieder project.
Is jouw interesse gewekt en wil je meer weten? Neem dan contact op!

Service Engineer W/E

BAM Bouw en Techniek Regio Midden - Beheer & Onderhoud, Uitvoering - Bunnik

Binnen BAM Bouw en Techniek Nederland zijn wij op zoek naar Allround Service Engineers W/E. Wij bieden een uitdaging waarbij jij als vakspecialist al jouw technische kennis in moet zetten, maar ook een sturende en coördinerende rol inneemt binnen de Service organisatie  
Ben jij een echte vakman met ervaring en kennis van onderhoudstechniek? Staan voor jou hoge kwaliteit van service & onderhoud centraal? Lees dan verder en reageer op deze vacature!

Maintenance Engineer

BAM Bouw en Techniek Regio Noordwest - Beheer & Onderhoud - Amsterdam

Krijg jij energie van het analyseren van data? Ontdek jij trends of juist afwijkingen? Op basis van jouw analyses en kennis breng je advies uit over installaties voor complexe Beheer-en-Onderhoud-projecten. Zie hier meer over werken bij Beheer en Onderhoud bij BAM.

Service Coördinator W

BAM Bouw en Techniek Regio Noordwest - Beheer & Onderhoud - Amsterdam

Wil jij aan de slag in het hart van het Beheer en Onderhoud? Dankzij jouw technische kennis en inzet zijn de klanten tevreden en weet je de buitendienst optimaal in te zetten.

Onderhoudsdeskundige Brandmeldinstallaties

BAM Bouw en Techniek Regio Noordwest - Beheer & Onderhoud - Amsterdam

Ben jij de expert op het gebied van brandmeldinstallaties of heb je de ambities om je te ontwikkelen in dit vakgebied? Kom je graag met verschillende klanten in contact en adviseer je hen graag over jouw brandmeldinstallaties? Lees dan snel verder.

Service Coördinator E

BAM Bouw en Techniek Regio Noordwest - Beheer & Onderhoud - Amsterdam

Wil jij aan de slag in het hart van het Beheer en Onderhoud? Dankzij jouw technische kennis en inzet zijn de klanten tevreden en weet je de buitendienst optimaal in te zetten.

Werkvoorbereider Elektrotechniek Beheer&Onderhoud

BAM Bouw en Techniek Regio Noordwest - Beheer & Onderhoud - Amsterdam

Werken in een integraal team - daar gaat jouw hart sneller van kloppen. Je maakt deel uit van een team die er volledig op is toegerust om jou verder te ontwikkelen en je een specialisme binnen beheer en onderhoud eigen te maken.

Werkvoorbereider Werktuigbouwkunde

BAM Bouw en Techniek Regio Noordwest - Beheer & Onderhoud - Amsterdam

Het tot in de puntjes voorbereiden van een project voor de uitvoering: dat geeft jou veel energie. Je maakt onderdeel uit van een afdeling die volledig is toegerust om de klant optimaal te voorzien in beheer en onderhoud.

junior adviseur smart building solutions

BAM FM - Ontwikkeling & Advies, Beheer & Onderhoud - Bunnik

Een gebouw dat met je ‘meedenkt’ of begrijpt wat de behoeften zijn van de gebruikers. Een gebouw dat zich blijft doorontwikkelen en steeds ‘intelligenter’ wordt?
Als junior adviseur smart building solutions heb jij hiermee te maken en ben je op de hoogte van de allernieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van bestaande gebouwen en weet jij deze samen met je collega’s of ketenpartners te vertalen naar slimme oplossingen voor onze contracten en klanten.
 

Werkvoorbereider Meet & Regeltechniek

BAM Bouw en Techniek Regio Noord - Beheer & Onderhoud - Groningen

Heb jij kennis van meet- en regeltechniek en ervaring in het maken van calculaties? Vind je het leuk om zelfstandig aan de slag te gaan met gebouwautomatisering bij aansprekende projecten van ketelhuis tot broninstallatie? Zie jij jezelf in een regelend / coördinerende rol en werk jij vanuit jouw elektrotechnische expertise goed samen met andere vakgebieden? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Werkvoorbereider Elektrotechniek met doorgroeiambitie!

BAM FM - Werkvoorbereiding, Beheer & Onderhoud - Bunnik

Wil jij werken binnen een multidisciplinair projectteam? En ben je creatief, initiatiefrijk en ambitieus? Lees dan snel verder!
BAM FM verzorgt de volledige exploitatie en het onderhoud voor diverse grote organisaties in Nederland.
Je gaat verbouwingen verzorgen, nieuwe technologieën uitrollen en op een doordachte manier vervangingsonderhoud realiseren.
Wij nodigen jou uit om bij te dragen aan ons succes en de verwachtingen van onze klanten te overtreffen.
Service with a smile noemen we dat. Kijk op www.bamfm.nl om meer over ons te weten te komen.

Junior Contract Manager

BAM FM - Contractmanagement, Beheer & Onderhoud - Bunnik

De plek waar mensen werken bepaalt in grote mate hoe ze presteren. Logisch dat steeds meer bedrijven hulp vragen bij beheer en onderhoud van hun gebouwen en installaties. Hun wens? De ideale en stimulerende omgeving!
BAM FM weet als geen ander hoe je die creëert.

Vanwege onze groei binnen BAM FM zijn wij op zoek naar een Junior Contract Manager die sturing gaat geven aan één van onze nieuwe klantteams.

Contractmanager

BAM Bouw en Techniek Regio Midden - Contractmanagement, Beheer & Onderhoud - Bunnik

Als Contractmanager ben je verantwoordelijk voor het verzorgen van de gehele contractrealisatie vanaf het opstellen van offertes tot contractimplementatie en –management. Je gaat op strategisch niveau in gesprek met onze klanten en focust hierbij op het vertalen van de klantbehoefte in werkbare en innovatieve processen.

Meewerkend Voorman Restauratie

BAM Bouw en Techniek Regio Noord - Beheer & Onderhoud - Groningen

Heb jij passie voor restauratie en renovatie van monumentale panden en objecten? Ben jij een vakman en kun jij onderaannemers aansturen en planningen maken? Heb je improvisatievermogen en doorzettingsvermogen om onze projecten te realiseren? Dan is dit jouw baan!

Monteur Beveiligingsinstallaties

BAM Bouw en Techniek Regio Noord - Beheer & Onderhoud - Groningen

Ben jij een professional die het vak van beveiliging meester is? Wil jij pionieren, uitvoeren en een nieuwe markt voor BAM aanboren? Wil jij waarde toevoegen aan een nieuw team? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Allround Service Technicus W/E regio Zuidwest

BAM Bouw en Techniek Regio Zuidwest - Beheer & Onderhoud - Den Haag

Voor de Regio Zuidwest zijn wij op zoek naar een Allround Service Technicus W/E. Wij bieden een uitdaging waarbij jij als vakspecialist al jouw technische kennis in moet zetten, maar ook een sturende en coördinerende rol inneemt binnen de Service organisatie  Ben jij een echte vakman met ervaring en kennis van onderhoudstechniek? Staan voor jou hoge kwaliteit van service & onderhoud centraal?

Projectleider W Regiowerken

BAM Bouw en Techniek Regio Zuidwest - Projectmanagement, Beheer & Onderhoud - Den Haag

Ben jij een projectleider die graag aan aansprekende en complexe projecten werkt met een gemotiveerd team? Werk jij vanuit jouw werktuigbouwkundige expertise goed samen met andere disciplines en is het belangrijk voor jou om de klantrelaties te onderhouden? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Service Engineer

BAM Bouw en Techniek Regio Noord - Beheer & Onderhoud - Groningen
Ben jij een volwaardig en allround Service Engineer en haal jij je uitdaging uit het oplossen van complexe technische storingen? Kun jij goed in teamverband werken en ga je het verschil maken bij onze klanten door de uitstekende service die je levert? Dan is dit jouw baan!

 
 

Projectleider E/W

BAM FM - Projectmanagement, Beheer & Onderhoud - Bunnik

Wil jij mee werken aan één van de vele mooie beheer- en onderhoudscontracten binnen BAM Facility Management? 

Pagina's