BAM bouw en Techniek realiseerde het nieuwe hoofdkantoor voor Canon Production Printing in Venlo

BAM Bouw en Techniek heeft het nieuwe hoofdkantoor voor Canon Production Printing in Venlo eind april opgeleverd. Het kantoor met een vloeroppervlak van 15.500m2 naar een ontwerp van Broekbakema wordt door Canon Production Printing deze zomer in gebruik genomen. BAM Bouw en Techniek was verantwoordelijk voor de integrale realisatie van het nieuwe hoofdkantoor.

 

BAM Bouw en Techniek kent de wereld van haar klant en de wens van de gebruiker. Integraal denken en doen begint bij ons. Professioneel en met maximale focus op de wereld van de gebruikers van onze gebouwen. Wij realiseren huisvestingsoplossingen die flexibel zijn in functie, ruimte en gebruik. Zodoende zijn het gebouw én de installaties klaar voor de veranderende functie en technologie van de toekomst.​

Building the present, creating the future

Actualiteiten

Fotografie ©Ossip van Duivenbode
24 september 2020

Depot Boijmans Van Beuningen technisch voltooid

Persbericht: Rotterdam, 24 september 2020  Depot Boijmans Van Beuningen, het eerste publiek toegankelijke kunstdepot ter wereld, heeft zijn technische voltooiing bereikt. Het spiegelende gebouw in het Museumpark in Rotterdam is ontworpen door MVRDV en is gebouwd door BAM Bouw en Techniek.

10 september 2020

Oplevering nieuwe hoofdkantoor Teijin Aramid, Arnhem door PingProperties en BAM

Arnhem, 10 september 2020 - Het nieuwe internationale hoofdkantoor in Arnhem voor kunstvezelmarktleider Teijin Aramid is geheel volgens planning opgeleverd. PingProperties, Teijin Aramid en BAM Bouw en Techniek hebben de officiële overdracht in het nieuwe gebouw ondertekend. Het gebouw, gedoopt tot T ONE, is gelegen op het voormalige AkzoNobel – ENKA terrein in Arnhem. De transformatie van het verouderde, leegstaande laboratorium tot een duurzaam en toekomstbestendig kantoor is in veertien maanden gerealiseerd. 

9 september 2020

BAM behaalt derde plaats in de Forest50 2020

(Persbericht FSC) 9 september 2020 - BAM heeft wederom de derde plaats behaald bij de FSC Forest50 Ranking 2020. Daarmee wordt BAM met zijn activiteiten in Nederland beloond voor z’n inspanningen wat betreft toepassing van duurzaam hout en de communicatie daarover. De Forest50, opgesteld door FSC Nederland in samenwerking met Cobouw 50, rangschikt de grootste 50 bouwbedrijven in Nederland op deze criteria. Het is inmiddels de zesde keer dat FSC Nederland de Forest50 publiceert. Slokker Bouwgroep is dit jaar wederom de winnaar.