Building logistic in optima forma

BAM Bouw en Techniek realiseert in opdracht van Zalmhaven CV (een samenwerkingsverband van gebieds- en vastgoedontwikkelaar AM en (gebieds)ontwikkelaar en investment manager Amvest) op het Rotterdamse Scheepvaartkwartier De Zalmhaven. De Zalmhaven wordt gebouwd in een historische wijk met relatief krappe toevoerwegen. De bouwplaats is direct gelegen achter belangrijke doorvoerwegen van de Havenstad.

Benieuwd naar de logistieke processen die gevolgd worden bij het bouwen van De Zalmhaven? Bekijk welke logistieke maatregelen BAM treft om het binnenstedelijk bouwen van een kolossaal complex als De Zalmhaven ordentelijk, op tijd en met zo min mogelijk verstoring voor de omgeving te laten verlopen.

Collega Wouter van der Zwan vertelt over het logistieke management en de processen.

 

BAM Bouw en Techniek kent de wereld van haar klant en de wens van de gebruiker. Integraal denken en doen begint bij ons. Professioneel en met maximale focus op de wereld van de gebruikers van onze gebouwen. Wij realiseren huisvestingsoplossingen die flexibel zijn in functie, ruimte en gebruik. Zodoende zijn het gebouw én de installaties klaar voor de veranderende functie en technologie van de toekomst.​

Building the present, creating the future

Actualiteiten

16 september 2021

BAM zet maximaal in op SROI bij bouw Huis van Cultuur en Bestuur Midden-Groningen

(Bericht gemeente Midden-Groningen)

BAM Bouw en Techniek heeft veel extra kansen gecreëerd voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Bij de bouw van het nieuwe Huis van Cultuur en Bestuur in Midden-Groningen hebben zij 25% meer SROI ingevuld dan verplicht. Woensdag 15 september is dit gebouw feestelijk geopend door koningin Máxima. Aansluitend op dit bezoek heeft burgemeester Adriaan Hoogendoorn namens ‘Werk in Zicht’ de Social Return award uitgereikt aan BAM.

14 september 2021

PingProperties en BAM leveren duurzaam gerenoveerd kantoor op aan Siemens op de Dutch Tech Campus

PingProperties levert in samenwerking met BAM Bouw en Techniek, na een vlotte verbouwing van 8 maanden, een state of the art kantoorpand van circa 6.000 m² op aan Siemens op de Dutch Tech Campus aan de Werner von Siemensstraat 5 in Zoetermeer.

24 augustus 2021

Hoogste punt Zalmhaven I bereikt

We hebben het hoogste punt van De Zalmhaven I bereikt. Een mijlpaal waar Zalmhaven CV en BAM Bouw en Techniek heel trots op zijn! In verband met de vakantie en de veiligheid in en rond het gebouw zullen er op dit moment geen festiviteiten plaatsvinden om dit heugelijke feit te vieren. Op een later moment zullen we hier zeker nog bij stil staan en zullen we De Zalmhaven I van haar beste kant laten zien. Het project is een ontwikkeling door Zalmhaven CV, een samenwerkingsverband van AM Gebiedsontwikkeling en Amvest.