BAM Gebouwservices

Dicht bij de klant

Of het nu nieuwbouw betreft, een groot of klein herontwikkelingsproject, beheer en onderhoud: uw gebouw is ons gebouw. Daarom krijgt iedere opdracht van ons de aandacht die het verdient, waarbij u altijd kunt rekenen op de expertise, aandacht en ervaring van de medewerkers van BAM Utiliteitsbouw.

Wat voor u geldt, geldt ook voor ons: een gebouw is geen optelsom van muren, vloeren, deuren, ramen en plafonds. Onze specialisten begrijpen dat het niet ‘slechts’ een gebouw betreft, maar vooral wat het gebouw voor u betekent en dat gebruikers er zich thuis voelen. Daarom streven we naar een duurzame, langjarige verbintenis met u.

Om onze service optimaal tot z’n recht te laten komen is organisatie ingedeeld in vijf regio’s met in iedere regio twee vestigingen. Zo staan we dicht bij de klant en zijn we in staat u service op maat te bieden. Een service die naadloos aansluit bij uw wensen en waarbij korte lijnen, persoonlijke benadering en flexibiliteit vanzelfsprekend zijn.

Wilt u weten wat BAM Gebouwservices voor u kan betekenen? Neemt u dan contact op met een van onze medewerkers. We nemen graag de tijd voor u.