Smart Cities - De reis naar de Slimme Stad

Kennissessies: Smart Cities - De reis naar de Slimme Stad

Steeds vaker ontvangen wij als BAM de vraag welke slimme oplossingen in stedelijk gebied toegepast kunnen worden om mensen veilig, duurzaam en gezond te laten wonen, werken en recreëren. Is een Smart City de geïntegreerde oplossing? Hoe realiseren we slimme gebieden en steden? Waar beginnen we? Wat zijn de uitdagingen? BAM ziet haar aanpak voor Smart Cities als een reis en niet als eindpunt. Als partner in het realiseren van gezonde, duurzame en verbonden gebieden kan BAM helpen om van de droom werkelijkheid te maken. 

Op Building Holland gaat BAM graag met u in gesprek over de slimme stad. Wat betekent de slimme stad voor u? Hoe kunnen we vandaag bouwen aan de gebieden van morgen? 

Tijdens de interactieve sessie zal BAM haar ideeën over de slimme stad, en de reis die we moeten doorlopen, delen. Daarbij staat niet de techniek centraal, maar de meerwaarde en het startpunt van de reis. Aan de hand van bestaande cases en prikkelende stellingen gaan we graag met u het gesprek aan om er achter te komen hoe we de ontwikkeling van Smart Cities kunnen versnellen. 

 

Wanneer: woensdag 10 april 2019

Waar: RAI Amsterdam - Hal 12 - stand 12.51

Tijd: 14.15 uur tot 15.00 uur

Spreker(s): Bramske van Beijma, Manager Energietransitie & Innovatie BAM Infra Energie & Water en Dennis van Goch, Manager Innovatie BAM Energy Systems

 

Vergeet niet je toegangskaart tot de beurs Building Holland aan te vragen via deze link.