Actueel

28 november 2017

Een prettige, gezonde en veilige omgeving met veel ruimte en aandacht voor patiënten, bezoekers en medewerkers. Dat realiseert de bouw-, en installatiecombinatie Nieuwbouw Erasmus MC, bestaande uit Ballast Nedam, BAM Bouw en Techniek en ULC met het nieuwe Erasmus MC. De combinanten dragen hier graag een blijvend en duurzaam steentje aan bij door de schenking van tien fruitbomen voor de daktuinen van het Erasmus Medisch Centrum.

14 juni 2017

Shell International BV en BAM Bouw en Techniek BV hebben een overeenkomst gesloten voor de grootschalige renovatie van het monumentale hoofdkantoor C30 aan de Carel van Bylandtlaan in Den Haag. De renovatie omvat onder meer de vervanging van alle technische installaties en kozijnen. Het rijksmonument dateert uit 1917 en is daarmee een van de oudste Shell-kantoren in Nederland. De Bataafse Aannemings Maatschappij (rechtsvoorganger van BAM) was destijds de bouwer in opdracht van de Bataafse Petroleum Maatschappij (rechtsvoorganger Shell).

9 juni 2017

Zaandam, 9 juni 2017 – Vandaag is het nieuwe Zaans Medisch Centrum officieel geopend door de Commissaris van de Koning, de heer Remkes, in aanwezigheid van vele medewerkers, medisch specialisten, genodigden, de Raad van Toezicht en de Raad van Bestuur van het ZMC.