Regio Maastricht actueel

28 november 2017
BAM bouw en techniek multi tenant bedrijfsgebouwen

Maastricht, 28 november 2017 - Brightlands Chemelot Campus en BAM Bouw en Techniek hebben een overeenkomst getekend voor de bouw van twee multi-tenant gebouwen op de campus in Sittard-Geleen. De opdracht omvat de engineering en realisatie van de gebouwen met laboratorium- en kantoorfuncties. De bedrijfsgebouwen hebben een totale omvang van circa 18.000 m². BAM is gestart met de engineering. De bouwwerkzaamheden beginnen in januari 2018 en nemen een klein jaar in beslag. De bouwsom bedraagt € 26 miljoen.

27 november 2017

Terwijl op het Vrijthof in Maastricht André Rieu de sterren van de hemel speelde, werd op datzelfde moment een deel van Theater aan het Vrijthof in een mooi nieuw jasje gestoken. BAM Bouw en Techniek – Regio Maastricht kreeg de opdracht om de artiestenvoorzieningen en de publieke toiletgroepen te renoveren.

1 november 2017

Aan de Henri Dunantstraat in Heerlen is Stichting Sevagram Zorgcentra gehuisvest. Op het terrein bevinden zich twee zorglocaties van Sevagram: Plataan en Molenpark. Om effectief en adequaat te kunnen inspelen op alle actuele en toekomstige ontwikkelingen in de zorg was het noodzakelijk om locatie Plataan volledig te renoveren. BAM Bouw en Techniek – Regio Maastricht heeft de plannen van de renovatie in bouwteamverband samen met RO-groep ontwikkeld.