Regio Maastricht actueel

17 december 2018

BAM Bouw en Techniek – Regio Maastricht is al meer dan 2,5 jaar aan het werk in het Maastrichts UMC+. Het meerjarenproject omvat onder andere de volledige renovatie van het OK-complex. Inmiddels is de eerste projectfase afgerond en opgeleverd. Deze fase bestond uit het verplaatsen van de centrale sterilisatieafdeling (CSA) en het realiseren van een verbindingsgang tussen deze CSA en het nieuwe gebouw Verheylaan 10.

17 december 2018

De restauratiewerkzaamheden aan de rondelen ‘ Haet ende Nijt’ en ‘Vief Köp’ in Maastricht maken onderdeel uit van een groot onderhoud aan de zuidelijke stadsomwalling van de Limburgse hoofdstad. Gemeente Maastricht wil de waarde van de vestingwerken versterken door te investeren in het behoud, de beleving en betekenis van deze vestingwerken.  

17 december 2018

Gelegen tegenover De Oranjerie in Roermond en daterend uit de jaren vijftig van de vorige eeuw was het schakelstation van KPN toe aan een grondige revisie. Samen met opdrachtgever KPN en de stedenbouwkundigen en planologen van Gemeente Roermond heeft BAM Bouw en Techniek – Regio Maastricht een prachtige nieuwbouw gerealiseerd, passend bij de nieuwe grandeur van het oude stadscentrum van Roermond.