Regio Maastricht actueel

9 mei 2018

BAM Bouw en Techniek – Regio Maastricht beschikt over een eigen timmerwerkplaats. In deze timmerwerkplaats in Roermond werken ambachtelijke vakmensen die zijn toegelegd op specialistisch renovatie- en restauratiewerk, ouderwets handwerk, houtskeletbouw en ambachtelijk freeswerk. “Wat voor andere bedrijven vaak te lastig is, pakken wij gewoon aan.”

9 mei 2018

Het is al sinds 2013 een begrip: De Muziekgieterij. Een centrum voor muziek dat is gevestigd in De Timmerfabriek aan de Boschstraat in Maastricht. BAM Bouw en Techniek – Regio Maastricht werkt momenteel hard aan de verbouwing en uitbreiding van De Timmerfabriek. Zo moeten eind van dit jaar twee nieuwe zalen van De Muziekgieterij zijn opgeleverd zodat begonnen kan worden met de inrichting. Volgens planning opent De Muziekgieterij na de zomervakantie van 2019 haar deuren.

9 mei 2018

Werken op Chemelot Industrial Park is onlosmakelijk verbonden aan strenge veiligheidseisen. De kleinste onvolkomenheid of foute inschatting kan grote gevolgen hebben op dit grote industriecomplex voor chemische industrie. Chemelot Industrial Park biedt plaats aan bedrijven als SABIC en OCI NITROGEN. Pal naast het industrieterrein ligt onderzoeks- en productie-community Brightlands Chemelot Campus, een locatie voor innovatie in duurzame materialen en duurzame productie.