Actueel

12 november 2018
BAM Johan Cruijff ArenA Amsterdam

Londen, 12 november 2018 – De megabatterij van de Johan Cruijff ArenA heeft de prestigieuze Green Apple Award voor Environmental Best Practice gewonnen. Het slimme opslagsysteem bestaat uit tweedehandse batterijen uit elektrische auto’s. Ze voorzien het stadion van betrouwbare en duurzaam opgewekte energie, ook tijdens een stroomstoring. De Johan Cruijff ArenA is één van de meest duurzame stadions ter wereld.

20 september 2018
Inge Voorhout en Jeroen Duijvesteijn in gesprek over de Utrechtse Uitdaging

Vanzelfsprekend zorgen we ervoor dat de huisvesting naadloos aansluit op het primaire proces én de groeiambities van onze klanten. Maar onze horizon is breder dan dat. Ook op het vlak van maatschappelijke betrokkenheid dragen wij graag ons steentje bij. Daarbij gaan we verder dan de inzet van social return bij het bouwproces. Onze samenwerking met de Utrechtse Uitdaging is daar een voorbeeld van.

29 juni 2018

Vandaag is Europa’s grootste ‘second life’ megabatterij in een commercieel gebouw in gebruik genomen. Loco-burgemeester Udo Kock (wethouder financiën en economische zaken) verrichtte de officiële openingshandeling in de Johan Cruijff ArenA.