Actueel

25 maart 2021

Op 24 maart ontving BAM van de Universiteit Utrecht de sleutel van Achter Sint Pieter 200. In opdracht van de universiteit gaat BAM Bouw en Techniek – Regio Midden het monumentale pand in de historische binnenstad renoveren tot een modern universiteitsgebouw. De renovatie start in april en duurt ongeveer twee jaar.

8 maart 2021

Universiteit Utrecht heeft BAM Bouw en Techniek de opdracht verstrekt voor de renovatie van het universiteitsgebouw Achter Sint Pieter 200 (ASP200) in het centrum van Utrecht. De renovatie richt zich op het toekomstbestendig maken van het complex; naast functionele verbeteringen zal het comfort worden aangepast aan hedendaagse eisen.

10 december 2020

Met de oplevering van een grootschalig parkeergebouw aan het Berlijnplein is de Utrechtse wijk Leidsche Rijn sinds kort een mooi landmark rijker. Het gebouw met P+R-faciliteiten biedt plaats aan 620 voertuigen, telt drie ingangen en bestaat uit acht lagen met kolomvrije vloervelden. Twee daarvan zijn ondergronds. Op de begane grond bevindt zich een commerciële ruimte. BAM Bouw en Techniek - Regio Midden was zowel bouwkundig als installatietechnisch verantwoordelijk voor de realisatie van de door Zecc Architecten ontworpen blikvanger.