Actueel

5 februari 2020

ABN AMRO versnelt het tempo van reductie van de eigen CO2 footprint. Voor de komende 10 jaar is er budget gereserveerd om gebouwen en systemen nog energiezuiniger te maken. Deze week tekende ABN AMRO een contract met BAM Bouw en Techniek en KlokGroep, die een belangrijke rol spelen in dit proces.

20 januari 2020
Alex van Hulst en M.C. Gerritse in gesprek over meerjarige samenwerking

BAM Bouw en Techniek - Regio Midden gaat opnieuw aan de slag voor M.C. Gerritse Bedrijfswagens uit Tiel. Alex van Hulst, manager Regiowerken bij BAM, bezocht de heer Gerritse bij hem thuis voor een nieuwe opdracht en ging in gesprek over de meerjarige samenwerking.

8 januari 2020

Goed voorbereid naar het EK 2020

Gemeente Amsterdam heeft, na een openbare aanbestedingsprocedure, BAM Bouw en Techniek – Regio Midden geselecteerd voor de integrale uitvoering van groot onderhoud (renovatie) aan parkeergarage P1 ArenA. De opdracht bestaat uit een viertal disciplines (civiele werkzaamheden, bouwkundige constructies, technische Installaties en signing). BAM heeft de coördinatie verplichting over de diverse disciplines welke binnen de planning gerealiseerd dienen te worden.