Actueel

10 december 2020

Met de oplevering van een grootschalig parkeergebouw aan het Berlijnplein is de Utrechtse wijk Leidsche Rijn sinds kort een mooi landmark rijker. Het gebouw met P+R-faciliteiten biedt plaats aan 620 voertuigen, telt drie ingangen en bestaat uit acht lagen met kolomvrije vloervelden. Twee daarvan zijn ondergronds. Op de begane grond bevindt zich een commerciële ruimte. BAM Bouw en Techniek - Regio Midden was zowel bouwkundig als installatietechnisch verantwoordelijk voor de realisatie van de door Zecc Architecten ontworpen blikvanger.

5 februari 2020

ABN AMRO versnelt het tempo van reductie van de eigen CO2 footprint. Voor de komende 10 jaar is er budget gereserveerd om gebouwen en systemen nog energiezuiniger te maken. Deze week tekende ABN AMRO een contract met BAM Bouw en Techniek en KlokGroep, die een belangrijke rol spelen in dit proces.

20 januari 2020
Alex van Hulst en M.C. Gerritse in gesprek over meerjarige samenwerking

BAM Bouw en Techniek - Regio Midden gaat opnieuw aan de slag voor M.C. Gerritse Bedrijfswagens uit Tiel. Alex van Hulst, manager Regiowerken bij BAM, bezocht de heer Gerritse bij hem thuis voor een nieuwe opdracht en ging in gesprek over de meerjarige samenwerking.