Actueel

10 februari 2020

In opdracht van IT-bedrijf New Nexus uit Tynaarlo bouwen Aannemingsmaatschappij Friso (vestiging Groningen) en BAM Bouw en Techniek - Regio Noord een nieuw, duurzaam en energieneutraal pand aan de A28 bij Haren. De eerste paal is op 4 februari 2020 de grond in geslagen door de jongste en oudste medewerker. In 2021 betrekken de ruim 110 specialisten van New Nexus hun nieuwe thuis op het Nescio park.

29 november 2019

(Persbericht Forum Groningen) Groningen, 29 november 2019. Met een fantastische knal- en lichtshow is Forum Groningen vrijdagavond geopend voor publiek. Direct na de openingshandeling stroomden duizenden nieuwsgierige bezoekers het feestelijk uitgelichte gebouw binnen. Dé start van 24 uur Forum met veel optredens, workshops, films en events.

17 oktober 2019
Start nieuwbouw Kindcentrum Ten Boer

Wethouder Carine Bloemhoff van de Gemeente Groningen heeft woensdag 16 oktober 2019 samen met enkele kinderen in Ten Boer de starthandeling verricht voor de bouw van het Kindcentrum. Dit nieuwe scholencomplex biedt straks huisvesting aan voor de scholen OBS de Huifkar, CBS de Fontein en de kinderopvang Kids2B. De verwachting is dat het nieuwe complex eind 2020 klaar zal zijn. Aannemers Dijkstra Draisma en BAM zijn verantwoordelijk voor de nieuwbouw, waarbij BAM Bouw en Techniek - Regio Noord de installaties verzorgt.