Actueel

11 mei 2022

Persbericht Provincie Groningen - Het provinciehuis aan de Sint Jansstraat 4 in Groningen is sinds vandaag van energielabel C naar energielabel A++ gegaan. Gedeputeerde Fleur Gräper-van Koolwijk onthulde het energielabel samen met John Ottens, directeur van BAM Bouw en Techniek, de hoofdaannemer van het ingrijpende renovatieproject. Het noodzakelijke technische onderhoud aan de buitenzijde was voor de provincie een uitstekende gelegenheid om het gebouw verder te verduurzamen en het binnenklimaat te verbeteren. Dit nadat we een jaar eerder ook al afscheid namen van het gas.

28 april 2022

Nieuwsbericht UMCG.nl Groningen - 28 april 2022. Het UMCG is gestart met de bouw van een nieuw Universitair Centrum Psychiatrie (UCP) aan de oostzijde van het UMCG-terrein en vervangt het huidige gebouw uit de jaren zestig. De start van de bouw is op dinsdag 26 april 2022 gemarkeerd met het slaan van de eerste paal.
 

25 februari 2022

Medisch Centrum Leeuwarden heeft recent haar onderhoudscontract met BAM Bouw en Techniek met vier jaar verlengd en de scope van het onderhoudscontract uitgebreid. BAM zorgt minimaal tot en met 2026 voor optimaal presterende installaties. Naast het beheer en onderhoud van installaties voert BAM ook regelmatig kleinschalige bouw- en installatieprojecten uit. BAM is trots om op deze manier een steentje bij te dragen aan de zorg.