Actueel

10 september 2020

Arnhem, 10 september 2020 - Het nieuwe internationale hoofdkantoor in Arnhem voor kunstvezelmarktleider Teijin Aramid is geheel volgens planning opgeleverd. PingProperties, Teijin Aramid en BAM Bouw en Techniek hebben de officiële overdracht in het nieuwe gebouw ondertekend. Het gebouw, gedoopt tot T ONE, is gelegen op het voormalige AkzoNobel – ENKA terrein in Arnhem. De transformatie van het verouderde, leegstaande laboratorium tot een duurzaam en toekomstbestendig kantoor is in veertien maanden gerealiseerd. 

28 juli 2020

Op het voormalig AkzoNobel terrein in Arnhem transformeert BAM Bouw en Techniek – Regio Oost in opdracht van PingProperties het voormalig laboratoriumgebouw C5 tot een duurzaam en toekomstbestendig hoofdkantoor van Teijin Aramid. Een groot sloop- en renovatieproject, waarvan alleen de betonconstructie bleef staan om vervolgens helemaal opnieuw met moderne materialen en techniek opgebouwd te worden. Het architectonisch en bouwtechnisch ‘pièce de résistance’ is een 150 ton betonnen wokkeltrap die met uiterste precisie in de bestaande schacht getakeld moest worden.

19 juni 2020
Symbolische start bouw nieuwe bestralingsbunker

(Perbericht Isala:) Zwolle, 18 juni 2020 - Donderdag werd een symbolische start gemaakt met de bouw van de bunker waar in maart volgend jaar de Gamma Knife komt te staan. Op het parkeerterrein naast het gebouw van Radiotherapie zetten radiotherapeut-oncologen Erwin Wiegman en Hanneke Vos en neurochirurgen Dharmin Nanda, en Wimar van den Brink de eerste schep in de grond.