Actueel

26 juni 2018

HumanTotalCare in Son kiest bij de bouw van een nieuw hoofdkantoor voor het welbevinden van haar medewerkers én voor het milieu. Daartoe volgt BAM Bouw en Techniek bij de renovatie- en nieuwbouwopdracht de WELL Building Standard én BREEAM-certificering.

17 april 2018

Gilde Opleidingen en BAM hebben een overeenkomst gesloten voor langjarig beheer en onderhoud van het hoofdgebouw aan de Groenveldsingel in Venlo. De twaalfjarige overeenkomst komt voort uit de renovatie van het gebouw, die in 2016 door BAM is afgerond.

27 september 2017
BAM WELL BREEAM HumanTotalCare

(Persbericht HumanTotalCare)

Eindhoven, 27 september 2017 - Als eerste in Nederland start HumanTotalCare in 2017 nieuwbouw conform de Well Building Standard, casco en inrichting. Focus is het welbevinden van medewerkers. Het Well-certificaat is de enige standaard ter wereld voor gebouwen en organisaties die een gezonde en vitale werkomgeving garandeert.

Thermische en optische gevelinspectie met een drone

Om het beheer van de Innovatoren in Venlo nog effectiever te kunnen uitvoeren, maakt BAM gebruik van een drone. Met de drone kan de gevelinspectie beduidend sneller en efficiënter worden uitgevoerd. Zowel wat betreft de energieprestatie (thermisch) van het gebouw als de staat van onderhoud van de gevel (optisch), leveren de beelden realistisch inzicht. De gegevens worden vertaald naar praktische 3D-modellen. De thermische handcamera en het ramenwassersbakje behoren tot het verleden.