BAM bouw en Techniek realiseerde het nieuwe hoofdkantoor voor Canon Production Printing in Venlo

BAM Bouw en Techniek heeft het nieuwe hoofdkantoor voor Canon Production Printing in Venlo eind april opgeleverd. Het kantoor met een vloeroppervlak van 15.500m2 naar een ontwerp van Broekbakema wordt door Canon Production Printing deze zomer in gebruik genomen. BAM Bouw en Techniek was verantwoordelijk voor de integrale realisatie van het nieuwe hoofdkantoor.

 

BAM Bouw en Techniek kent de wereld van haar klant en de wens van de gebruiker. Integraal denken en doen begint bij ons. Professioneel en met maximale focus op de wereld van de gebruikers van onze gebouwen. Wij realiseren huisvestingsoplossingen die flexibel zijn in functie, ruimte en gebruik. Zodoende zijn het gebouw én de installaties klaar voor de veranderende functie en technologie van de toekomst.​

Building the present, creating the future

Actualiteiten

20 oktober 2020

Vorstelijke vernieuwing, verbouwing en uitbreiding Paleis Het Loo wordt steeds beter zichtbaar

Ruim dertig jaar na de openstelling van Paleis Het Loo als museum ondergaat het paleis een ingrijpende vernieuwing en verbouwing. De werkzaamheden worden slim gecombineerd met een ondergrondse uitbreiding van ruim 5.000 m², waardoor meer ruimte ontstaat voor wisseltentoonstellingen en publieksfaciliteiten en waardoor de omvangrijke collectie nog beter gepresenteerd kan worden aan de bezoekers. 

19 oktober 2020

Multidisciplinair consortium brengt met 'Internet of Energy' tempo in versnelling energietransitie

Bunnik, 19 oktober 2020 - Een consortium van tien toonaangevende Nederlandse bedrijven en instellingen start een samenwerking die met de toepassing van ‘Internet of Energy’ de energietransitie in Nederland wil versnellen. Het consortium - TROEF genaamd – ontwikkelt hiervoor een nieuw gelaagd energie-ecosysteem waarmee duurzame energie transparant en optimaal kan worden uitgewisseld tussen gebouwen en gebieden, met een zo laag mogelijke CO2-uitstoot als gevolg. De samenwerkingsovereenkomst die betrokken partijen begin oktober hebben gesloten, heeft een looptijd van vier jaar.

14 oktober 2020

Groot Amsterdams studentencomplex nu volledig aardgasvrij

Persbericht: Amsterdam, 14 oktober 2020 - Science Park I, het grootste studentencomplex van Amsterdam, is definitief afgesloten van het aardgas. De aardgasleidingen zijn resoluut doorgezaagd en de nieuwe warmtepompen in werking gesteld. De initiatiefnemers, studentenhuisvester DUWO, woningcorporatie Rochdale en de gemeente Amsterdam voorzien een duurzame toekomst voor Science Park I.