BAM bouw en Techniek realiseerde het nieuwe hoofdkantoor voor Canon Production Printing in Venlo

BAM Bouw en Techniek heeft het nieuwe hoofdkantoor voor Canon Production Printing in Venlo eind april opgeleverd. Het kantoor met een vloeroppervlak van 15.500m2 naar een ontwerp van Broekbakema wordt door Canon Production Printing deze zomer in gebruik genomen. BAM Bouw en Techniek was verantwoordelijk voor de integrale realisatie van het nieuwe hoofdkantoor.

 

BAM Bouw en Techniek kent de wereld van haar klant en de wens van de gebruiker. Integraal denken en doen begint bij ons. Professioneel en met maximale focus op de wereld van de gebruikers van onze gebouwen. Wij realiseren huisvestingsoplossingen die flexibel zijn in functie, ruimte en gebruik. Zodoende zijn het gebouw én de installaties klaar voor de veranderende functie en technologie van de toekomst.​

Building the present, creating the future

Actualiteiten

14 augustus 2020

Werken in de hijsloods Zalmhaven I

De Rotterdamse skyline wordt een nieuw icoon rijker. BAM laat de komende jaren op het Rotterdamse Scheepvaartkwartier De Zalmhaven verrijzen. Eén woontoren van 215 meter, geflankeerd door twee woongebouwen van 70 meter hoog maakt De Zalmhaven de hoogste woontoren van de Benelux. Om het project efficiënt en veilig te realiseren maakt BAM voor de bouw van De Zalmhaven I gebruik van een hijsloods.

28 juli 2020

'We bouwen met de deur open'

Op het voormalig AkzoNobel terrein in Arnhem transformeert BAM Bouw en Techniek – Regio Oost in opdracht van PingProperties het voormalig laboratoriumgebouw C5 tot een duurzaam en toekomstbestendig hoofdkantoor van Teijin Aramid. Een groot sloop- en renovatieproject, waarvan alleen de betonconstructie bleef staan om vervolgens helemaal opnieuw met moderne materialen en techniek opgebouwd te worden. Het architectonisch en bouwtechnisch ‘pièce de résistance’ is een 150 ton betonnen wokkeltrap die met uiterste precisie in de bestaande schacht getakeld moest worden.

23 juli 2020

BAM rondt transformatie stadskantoor Tilburg af

Tilburg, 23 juli 2020 - De renovatie en daarmee de transformatie naar een modern, toegankelijk en duurzaam stadhuis voor de gemeente Tilburg is afgerond. BAM Bouw en Techniek heeft het nieuwe stadhuis op 6 juli 2020 weer aangeboden aan de gemeente. Zij gaan het gebouw verder inrichten en gebruiksgereed maken.