BAM bouwt Depot: de kunst van het virtuele bouwen

 

Voor de bouw van het complexe ontwerp maakt BAM gebruik van een hoog gekwalificeerd team dat de nieuwste digitale technieken benut om het totale proces tot in perfectie te beheersen. 
In de digitalisering van het bouwproces heeft BAM een voortrekkersrol. De ambitie is de digitalisering met de hele keten in de vingers te krijgen.

Building the present, creating the future

Actualiteiten

17 oktober 2018

BAM realiseert talentenhuisvesting in kennisstad Delft

Delft, 19 oktober 2018 -The Student Hotel groep opent in 2020, direct aan het Stationsplein in Nieuw Delft, de deuren van haar eerste vestiging in de universiteitsstad Delft. De ontwerp- en realisatieovereenkomst is hiervoor getekend door Felix Hillen (Managing Director and Partner The Student Hotel) en Eric Moleman (directeur BAM Bouw en Techniek - Projecten).

4 oktober 2018

BAM start nieuwbouw hoofdkantoor Océ te Venlo

(Nieuwsbericht Océ – a Canon Company) Venlo 3 oktober 2018 – Dinsdag 2 oktober 2018 heeft de formele eerste bouwhandeling plaatsgevonden voor de bouw van het nieuwe hoofdkantoor van Océ -a Canon Company te Venlo.

Impressie nieuwe vide stadhuis gemeente Apeldoorn
2 oktober 2018

BAM start verbouwing stadhuis gemeente Apeldoorn

(Persbericht Gemeente Apeldoorn) Maandagmiddag 1 oktober ondertekenden Symone de Bruin - Gemeente Apeldoorn, Menno van Middelkoop – BAM Bouw en Techniek en Willard de Vries – Rienks Bouwmanagement het overdrachtsdocument en gaven hiermee de aftrap voor de renovatie van het stadhuis.