BAM voor de industrie

Industriële processen stellen hoge eisen aan de functionaliteit van een gebouw. Technologie en installaties zijn het kloppend hart van uw bedrijf. Het gebouw zelf is de functionele omlijsting die de primaire processen optimaal ondersteunt. Bij het realiseren van een nieuwe industriële productielijn moeten alle beslissingen zorgvuldig op elkaar worden afgestemd. Dit vraagt ook om de hoogste standaard op bouwgebied. Met Building Information Modelling (BIM) zijn wij in staat ontwikkeling, realisatie en beheer en onderhoud vanuit een centrale benadering vorm te geven. Hierin komt alle informatie samen die nodig is om uw gebouw inclusief installaties en machines tot in de kleinste details uit te werken. Met virtual reality krijgt u vooraf een goed beeld van de wijze waarop uw machines, installaties en bedrijfsprocessen in dit pand hun beslag krijgen. Uiteraard nemen we hierin ook alle eisen mee die u stelt aan veiligheid voor uw medewerkers. En ook kijken we samen met u alvast vooruit. Naar hoe u later kunt uitbreiden of hoe u de materialen uit uw pand straks een tweede bestemming kunt geven.

Actueel

3 december 2018
BAM Industrie drinkwaterpompstation

Rotterdam, 3 december 2018 – Drinkwaterbedrijf Dunea heeft BAM Industrie geselecteerd voor de vernieuwing van de energievoorziening van het drinkwaterpompstation Katwijk. Het gaat om de herinrichting van de middenspanning energiedistributie en de noodstroomvoorziening van het pompstation. BAM is gestart met de voorbereidende werkzaamheden.

23 juli 2018
BAM geselecteerd voor meerjarig onderhoudscontract Vopak Rotterdam Botlek Terminals

Rotterdam, 23 juli 2018 - BAM Industrie is geselecteerd voor het onderhoud op de Vopak Rotterdam Botlek Terminals. Dit bedrijfsonderdeel van Vopak bestaat uit drie locaties (Vopak TTR, Vopak Chemiehaven en Vopak Terminal Botlek) met in totaal bijna 400 tanks en bijbehorende distributievoorzieningen. Op maandag 23 juli 2018 hebben Jeroen Maan, directeur BAM Industrie en Walter Moone, managing director Vopak Chemical Logistics Nederland de overeenkomst ondertekend. Het contract heeft een looptijd van drie jaar en een mogelijkheid tot verlenging met twee jaar.

19 maart 2018

Op initiatief van Vopak Management ontving BAM Bouw en Techniek– Industrie de Vopak Contractor Safety Award. Dit jaar reikt Vopak voor het eerst een prijs uit aan de aannemer die de veiligheidsregels van Vopak het beste in zijn organisatie en projecten insluit.