BAM voor de industrie

Industriële processen stellen hoge eisen aan de functionaliteit van een gebouw. Technologie en installaties zijn het kloppend hart van uw bedrijf. Het gebouw zelf is de functionele omlijsting die de primaire processen optimaal ondersteunt. Bij het realiseren van een nieuwe industriële productielijn moeten alle beslissingen zorgvuldig op elkaar worden afgestemd. Dit vraagt ook om de hoogste standaard op bouwgebied. Met Building Information Modelling (BIM) zijn wij in staat ontwikkeling, realisatie en beheer en onderhoud vanuit een centrale benadering vorm te geven. Hierin komt alle informatie samen die nodig is om uw gebouw inclusief installaties en machines tot in de kleinste details uit te werken. Met virtual reality krijgt u vooraf een goed beeld van de wijze waarop uw machines, installaties en bedrijfsprocessen in dit pand hun beslag krijgen. Uiteraard nemen we hierin ook alle eisen mee die u stelt aan veiligheid voor uw medewerkers. En ook kijken we samen met u alvast vooruit. Naar hoe u later kunt uitbreiden of hoe u de materialen uit uw pand straks een tweede bestemming kunt geven.

Actueel

2 september 2020
BAM Industrie BAM Infra koelgebouw NXP

Nijmegen, 2 september 2020 - BAM heeft van chipfabrikant NXP opdracht gekregen om voor haar productiefaciliteit in Nijmegen een nieuw koeltorengebouw te realiseren. De opdracht behelst de realisatie van het gebouw en alle elektrotechnische en werktuigbouwkundige installaties, evenals aanpassingen van een deel van de infrastructuur tussen het nieuwe koeltorengebouw en de bestaande gebouwen en faciliteiten. BAM start in september 2020 met de uitvoering. De bouw neemt circa twee jaar in beslag.

 

9 mei 2019

Combinatie Rotterdamsebaan (BAM Infra en Volker Wessels) heeft BAM Modulair en BAM Industrie opdracht gegeven voor de levering van de technische installaties voor het dienstgebouw en de twee techniekgebouwen van het project Rotterdamsebaan in Den Haag. Deze drie gebouwen zijn nodig voor het veilig en efficiënt functioneren van de Victory Boogie Woogietunnel, de belangrijke schakel in de nieuwe verbinding tussen knooppunt Ypenburg en het centrum van Den Haag. De opdracht heeft een waarde van € 3 miljoen.

3 december 2018
BAM Industrie drinkwaterpompstation

Rotterdam, 3 december 2018 – Drinkwaterbedrijf Dunea heeft BAM Industrie geselecteerd voor de vernieuwing van de energievoorziening van het drinkwaterpompstation Katwijk. Het gaat om de herinrichting van de middenspanning energiedistributie en de noodstroomvoorziening van het pompstation. BAM is gestart met de voorbereidende werkzaamheden.