BAM voor de industrie

Industriële processen stellen hoge eisen aan de functionaliteit van een gebouw. Technologie en installaties zijn het kloppend hart van uw bedrijf. Het gebouw zelf is de functionele omlijsting die de primaire processen optimaal ondersteunt. Bij het realiseren van een nieuwe industriële productielijn moeten alle beslissingen zorgvuldig op elkaar worden afgestemd. Dit vraagt ook om de hoogste standaard op bouwgebied. Met Business Information Modelling (BIM) zijn wij in staat ontwikkeling, realisatie en beheer en onderhoud vanuit een centrale benadering vorm te geven. Hierin komt alle informatie samen die nodig is om uw gebouw inclusief installaties en machines tot in de kleinste details uit te werken. Met virtual reality krijgt u vooraf een goed beeld van de wijze waarop uw machines, installaties en bedrijfsprocessen in dit pand hun beslag krijgen. Uiteraard nemen we hierin ook alle eisen mee die u stelt aan veiligheid voor uw medewerkers. En ook kijken we samen met u alvast vooruit. Naar hoe u later kunt uitbreiden of hoe u de materialen uit uw pand straks een tweede bestemming kunt geven.

Actueel

13 april 2017

Gisteravond is, tijdens een galadiner in de Rotterdamse Ahoy, de Safe Maintenance Award Benelux 2017 uitgereikt aan Bilfinger Industrial Services. We feliciteren Bilfinger Industrial Services met deze mooie overwinning!

11 april 2017

Na een spannende competitie zijn de zes nominaties voor de Safe Maintenance Award Benelux bekend gemaakt. We zijn bijzonder trots op de nominatie voor BAM industrie, onderdeel van BAM Bouw en Techniek.

22 maart 2017

Een felle autobrand in de parkeergarage onder winkelcentrum Winkelhof in Leiderdorp zette afgelopen najaar de boel letterlijk en figuurlijk op zwart. De brandweer was nog niet vertrokken of BAM Bouw en Techniek stond al paraat om de eerste nood te lenigen. De hersteloperatie werd onlangs afgerond met de vernieuwing van de verdeelinrichting.