BAM voor de industrie

Industriële processen stellen hoge eisen aan de functionaliteit van een gebouw. Technologie en installaties zijn het kloppend hart van uw bedrijf. Het gebouw zelf is de functionele omlijsting die de primaire processen optimaal ondersteunt. Bij het realiseren van een nieuwe industriële productielijn moeten alle beslissingen zorgvuldig op elkaar worden afgestemd. Dit vraagt ook om de hoogste standaard op bouwgebied. Met Business Information Modelling (BIM) zijn wij in staat ontwikkeling, realisatie en beheer en onderhoud vanuit een centrale benadering vorm te geven. Hierin komt alle informatie samen die nodig is om uw gebouw inclusief installaties en machines tot in de kleinste details uit te werken. Met virtual reality krijgt u vooraf een goed beeld van de wijze waarop uw machines, installaties en bedrijfsprocessen in dit pand hun beslag krijgen. Uiteraard nemen we hierin ook alle eisen mee die u stelt aan veiligheid voor uw medewerkers. En ook kijken we samen met u alvast vooruit. Naar hoe u later kunt uitbreiden of hoe u de materialen uit uw pand straks een tweede bestemming kunt geven.

Actueel

19 maart 2018

Op initiatief van Vopak Management ontving BAM Bouw en Techniek– Industrie de Vopak Contractor Safety Award. Dit jaar reikt Vopak voor het eerst een prijs uit aan de aannemer die de veiligheidsregels van Vopak het beste in zijn organisatie en projecten insluit.

13 april 2017

Gisteravond is, tijdens een galadiner in de Rotterdamse Ahoy, de Safe Maintenance Award Benelux 2017 uitgereikt aan Bilfinger Industrial Services. We feliciteren Bilfinger Industrial Services met deze mooie overwinning!

11 april 2017

Na een spannende competitie zijn de zes nominaties voor de Safe Maintenance Award Benelux bekend gemaakt. We zijn bijzonder trots op de nominatie voor BAM industrie, onderdeel van BAM Bouw en Techniek.