Zorg actueel

29 mei 2020
‘Proathuusjes’ brengen kwetsbare mensen weer in contact met familie

Hoogeveen, 29 mei 2020 - BAM Bouw en Techniek Regio Noord en BAM Materieel hebben de handen ineengeslagen om kwetsbare bewoners van verzorgingstehuizen weer in contact te brengen met hun familie en vrienden. BAM Materieel heeft hiervoor enkele al afgeschreven units van zes bij drie meter in bruikleen gegeven. In co-creatie met Treant Zorggroep heeft BAM vervolgens deze units een nieuw leven gegeven als ‘proathuusje’. Hierdoor kunnen de bewoners ook na de versoepelde regelgeving meer dan één bezoeker ontvangen.

25 mei 2020

(Bericht Isala:) Met steeds minder COVID-zorg, gaan nu ook de controlerondes van de medische gassen op afdelingen terug naar normaal. ​Maar niet zonder even stil te staan bij de bijzondere prestatie die de collega’s van BAM hiervoor de afgelopen weken hebben geleverd. Jan-Martijn Bijker van BAM FM nam namens het team een bloemetje van Isala in ontvangst. 

28 januari 2020

‘Als exploitatiemanager ben ik integraal verantwoordelijk voor de Samenwerkingsovereenkomst met Isala Zwolle’, zegt Marc Boogmans over zijn functie bij BAM Bouw en Techniek - FM Services. ‘FM Services richt zich op meer complexe en grotere exploitaties die veelal vragen om een vaste bezetting en gericht zijn op duurzame samenwerkingen.’