BAM Gebouwbeheer verzorgt bouwkundig beheer twee grote vastgoedportefeuilles Mayfield Asset en Property Management

14 januari 2014 00:00

Eindhoven, 14 januari 2014 - Mayfield Asset en Property Management en BAM Gebouwbeheer hebben een intentieovereenkomst ondertekend om een partnership aan te gaan voor het bouwkundig beheer en onderhoud voor de vastgoedportefeuilles Rembrandt en Vermeer in Nederland. Mayfield verzorgt het asset- en propertymanagement voor beide portefeuilles. De omvang van de portefeuilles beslaat 520.000 m2.

Mayfield onderscheidt zich door haar flexibiliteit, het kostenbewust opereren met maximale aandacht voor de klant. Met deze overeenkomst geeft Mayfield invulling aan haar ambities om haar klanten te bedienen vanuit één professioneel aanspreekpunt wat bijdraagt aan een verdere optimalisatie van de serviceverlening en verlaging van de exploitatielasten.

BAM Gebouwbeheer verzorgt het integraal beheer van gebouwen, installaties en terreinen. De organisatie is inmiddels voor vele ondernemingen - waaronder Rijkswaterstaat, VGZ, Friesland Campina en Koninklijke Visio - partner voor het beheersbaar maken van gebouwexploitatie.

Nadere informatie:

  • Frank Jansen, directeur BAM Gebouwbeheer bv, (030) 659 86 49;
  • Marco Reijven MBA MRICS, Managing Director, Mayfield Asset and Property Management, (040) 368 39 14.