Hoogste punt Multi Purpose Building (MPB) op Eindhoven Airport gevierd

Hoogste punt Multi Purpose Building (MPB) op Eindhoven Airport gevierd

Op vrijdag 27 januari is het bereiken van het hoogste punt van het Multi Purpose Building (MPB) te Eindhoven gevierd. Het MPB verrijst op de huidige parkeerplaats P1 tegenover de terminal van Eindhoven Airport. Het gebouw combineert verschillende functies, zoals een overdekte OV-terminal en een McDonald’s restaurant op de begane grond.

Op de drie verdiepingen daarboven bevinden zich de kiss and ride zone, kort parkeren P1 en functies zoals Parkeerbeheer en Services gericht op mobiliteit. De oplevering is volgens planning halverwege 2017. De bouw van het MPB maakt onderdeel uit van het plan van Eindhoven Airport om de kwaliteit van het buitengebied te verbeteren. De upgrade van het buitengebied zal medio 2018 worden opgeleverd, waarbij beleving en gemak centraal staan.

Op de foto: Het projectteam Eindhoven Airport N.V. en het projectteam BAM