Alex Jansen benoemd tot directeur van Interflow

Alex Jansen benoemd tot directeur van Interflow

Alex Jansen is vandaag gestart als directeur van Interflow in Wieringerwerf. Met deze benoeming zal Interflow, onderdeel van BAM Bouw en Techniek, zich nog nadrukkelijker positioneren als specialist op het gebied van schone lucht binnen ziekenhuizen, zelfstandige behandelcentra, farma en industrie.

Dinant te Brinke, directeur BAM Bouw en Techniek:

‘Met de indiensttreding van Alex Jansen halen we nog meer inhoudelijke kennis in huis. Met zijn brede ervaring en expertise zijn wij ervan overtuigd dat Alex een belangrijke bijdrage gaat leveren aan de verdere groei en ontwikkeling van Interflow. Alex gaat er mede voor zorgen dat Interflow haar markten en klanten nog beter gaat bedienen, dit in samenwerking met de overige bedrijven binnen BAM Bouw en Techniek.’

Alex Jansen volgt Cor Boonacker op als directeur van Interflow. De heer Boonacker gaat vanwege gezondheidsredenen met (vroeg)pensioen.

Over Alex Jansen

Alex Jansen studeerde werktuigbouwkunde aan de TU Delft en Executive Master of Business Administration aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Hij is in verschillende branches werkzaam geweest en heeft veertien jaar ervaring in het ontwerp en de verbouw en nieuwbouw van ziekenhuizen in Nederland en daarbuiten.

Over Interflow

Interflow is een toonaangevend fabrikant in cleanrooms, operatiekamers, steriele bereidingsruimten, laminar flow units en veiligheidsafzuigunits. Het bedrijf heeft meer dan veertig jaar ervaring in haar vakgebied en kent een hoge kwaliteitsstandaard.

Op grond van jarenlange ervaring heeft Interflow uitgebreide kennis opgebouwd op het specialistische en vaak zeer gecompliceerde vakgebied van de luchtbeheersing. Van ontwerp tot in gebruikstelling heeft Interflow alle expertise in huis om de meest uiteenlopende projecten met uiterste precisie en gevoel voor kwaliteit te realiseren en dit turn-key op te leveren. Deze kennis is ook breed ontwikkeld op het gebied van klantspecifieke processen. Zo kan lnterflow uniek maatwerk leveren, precies volgens de eisen die de opdrachtgever aan een bepaald proces stelt.