Machteld Braunius nieuwe directeur Vitaal ZorgVast

Machteld Braunius nieuwe directeur Vitaal ZorgVast

Machteld Braunius is per 1 april jl. benoemd tot directeur Vitaal ZorgVast, onderdeel van BAM Bouw en Techniek.  Machteld Braunius werkt sinds 1 januari 2007 als adjunct-directeur voor Vitaal ZorgVast. Zij volgt Jeroen Kingma op, die recent is benoemd tot Safety Director van BAM Bouw en Vastgoed Nederland.

Vitaal ZorgVast is de gespecialiseerde ontwikkelaar van duurzaam zorgvastgoed in Nederland. Machteld Braunius zal zich in haar nieuwe functie - naast het ontwikkelen van onderscheidende huisvesting van ziekenhuizen - richten op het verbreden van de activiteiten van Vitaal ZorgVast naar Wonen en Zorg en het langjarig exploiteren van zorgvastgoed.

Eerder werkte Machteld Braunius onder meer als principal manager voor de internationale healthcare adviespraktijk van PwC en als directeur Financiën voor het Erasmus Medisch Centrum. Zij is oorspronkelijk opgeleid als verpleegkundige en manager, en studeerde bedrijfskunde aan de Erasmus Universiteit. Zij heeft zich gedurende haar loopbaan gespecialiseerd in het realiseren van zorgvastgoed in nieuwe samenwerkingsvormen.