Nominatie Safe Maintenance Award Benelux voor BAM Industrie

Na een spannende competitie zijn de zes nominaties voor de Safe Maintenance Award Benelux bekend gemaakt. We zijn bijzonder trots op de nominatie voor BAM industrie, onderdeel van BAM Bouw en Techniek.

Veilig werken in de industrie heeft topprioriteit en elk incident is er één teveel. Een belangrijke factor voor veilig werken is de menselijke factor. De juiste mix van cultuur, leiderschap, het juiste voorbeeld en niet in de laatste plaats de overtuiging om veilig te willen werken, zorgen voor bewustzijn en resultaten. De Safe Maintenance Award Benelux (SMAB) stimuleert veilig werken bij Onderhoudsafdelingen en Technische Dienstverleners. Om het veiligheidsbewustzijn te vergroten faciliteren wij de kennisuitwisseling op alle niveaus van de organisatie. De Safe Maintenance Award Benelux wordt jaarlijks uitgereikt aan een onderhoudsafdeling en een technische dienstverlener (onderhoudscontractor, installatiebedrijf) die bewijst onderhoud op een veilige en verantwoorde manier uit te voeren.

Op het platform iMaintian stellen de genomineerden zichzelf voor. Tot de kanshebbers behoren naast BAM Industrie onder andere Shell, Bilfinger Industrial Services, Atlas Copco Rental en Storm Industriediensten.

Lees hier het artikel op iMaintain

Op 12 april zal tijdens de beurs Maintenance NEXT in Rotterdam Ahoy de winnaar bekend worden gemaakt.

Meer informatie over de Safe Maintenance Award: www.safemaintenanceaward.com