Deel in aanbouw zijnde parkeergarage P1 Eindhoven Airport ingestort

Deel in aanbouw zijnde parkeergarage P1 Eindhoven Airport ingestort

(Persbericht Eindhoven Airport:) Eindhoven, 27 mei 2017 - Eindhoven Airport bevestigt dat vandaag omstreeks 18.50 uur een deel van de in aanbouw zijnde parkeergarage P1 ingestort is. Op dit moment zijn er geen aanwijzingen dat er slachtoffers zijn. De oorzaak van de instorting is momenteel nog niet bekend en wordt verder onderzocht.

Op het vliegveld was sprake van een stroomstoring als gevolg van de instorting. Hierdoor is tijdelijk het passagiersproces stopgezet, een aantal vluchten is met vertraging vertrokken. Inmiddels is het vliegverkeer en het passagiersproces weer op gang en het vliegveld is normaal bereikbaar.

Er is vandaag gewerkt in de aanbouw zijnde parkeergarage P1, maar alle partijen waren op het moment van instorten reeds vertrokken.