Meerjarig onderhoud aan elektrotechnische en beveiligingsinstallaties Stichting V.O. Amsterdam Zuid

Meerjarig onderhoud aan elektrotechnische en beveiligingsinstallaties Stichting V.O. Amsterdam Zuid

De Stichting V.O. Amsterdam Zuid (SVOAZ), dat drie kwaliteitsscholen voor havo, vwo en gymnasiumonderwijs in Amsterdam-Zuid beheert, heeft het meerjarig onderhoud aan de elektrotechnische en beveiligingsinstallaties voor de locaties St Nicolaas en het St. Ignatuius Gymnasium gegund aan BAM Bouw en Techniek.

Beide scholen zijn toonaangevende instellingen in Amsterdam Zuid voor VWO en HAVO. Het hoogwaardige kennisniveau in combinatie met een concurrerende prijsstelling gaven de doorslag. Vrijwel alle onderhoudswerkzaamheden zullen in de schoolvakanties gepland worden. Hierdoor zullen de leerlingen en het onderwijs minimale overlast ervaren van de noodzakelijke werkzaamheden.

Uiteraard zijn we erg blij met deze uitkomst en kijken we uit naar een lange en prettige samenwerking met SVOAZ.