Start bouw horecapaviljoen in de Piushaven

19 juni 2017 11:55

Aan de Hopliedenkade in de Piushaven In Tilburg wordt door Orion Projectontwikkeling B.V. een horecapaviljoen gebouwd. Ook komt er, in opdracht van de gemeente Tilburg, een openbaar dakterras. BAM Bouw en Techniek is verantwoordelijk voor de realisatie van het project.

Dinsdag 16 mei heeft wethouder Berend de Vries het startsein gegeven voor de bouwwerkzaamheden. Projectwethouder Piushaven Berend de Vries: “Met het ontvangstpaviljoen, het restaurant en het openbare dakterras krijgt de zuidoever van de Piushaven een enorme kwaliteitsinjectie. De middenpier wordt zo echt een prachtige plek om van de Piushaven te genieten. Hiermee bouwen we door aan dit levende podium en toonaangevende woonmilieu aan het water. Iets om enorm trots op te zijn!”

De opening van het paviljoen met dakterras is begin oktober. Exploitant Giel van Schaaijk staat te popelen om als kok en bovenal Tilburger te gaan ondernemen in zijn eigen stad, samen met zijn partner Michelle van Doorn gaat hij het paviljoen exploiteren. De horecagelegenheid zal zeven dagen per week geopend zijn voor lunch, diner en borrel.