BAM beheer- en onderhoudspartner gebouwinstallaties Fontys Hogescholen in Brabant en Limburg

BAM datagestuurd innovatief beheer en onderhoud

Eindhoven, 11 januari 2018 – Fontys Hogescholen heeft BAM Bouw en Techniek geselecteerd als beheer- en onderhoudspartner gebouwinstallaties in totaal 27 vestigingen in Eindhoven, Tilburg, Den Bosch, Sittard en Venlo. Fontys wil het beheer en onderhoud van haar gebouwinstallaties effectiever maken. Met een proactieve aanpak gaat BAM na verloop van tijd op basis van data-analyse storingen vroegtijdig detecteren, zodat preventief onderhoud kan plaatsvinden en verspilling kan worden voorkomen. Het contract is per 1 januari 2018 ingegaan en heeft een looptijd van tien jaar.

 

In de zoektocht naar een professionele partner legde Fontys de nadruk op een lange termijn relatie waarin vertrouwen en samenwerking centraal staan. BAM wist zich in de selectie te onderscheiden door het plan van aanpak goed te laten aansluiten op het DNA van de Fontys organisatie en haar doelstellingen.

In haar aanpak legt BAM de focus op energie-efficiency en op voorspelbaar onderhoud zodat overlast kan worden verminderd en het comfort voor de gebruikers van de gebouwen toeneemt.