BAM start nieuwbouw hoofdkantoor Océ te Venlo

4 oktober 2018 10:25 - BAM Bouw en Techniek - Projecten

(Nieuwsbericht Océ – a Canon Company) Venlo 3 oktober 2018 – Dinsdag 2 oktober 2018 heeft de formele eerste bouwhandeling plaatsgevonden voor de bouw van het nieuwe hoofdkantoor van Océ -a Canon Company te Venlo.

In de laatste week van september is de bouw reeds begonnen met het fundatiewerk. De voorbereidingen voor dit werk zijn in april van dit jaar gestart met het bouwrijp maken van het terrein waarop het nieuwe hoofdkantoor van Océ zal worden gebouwd. In de afgelopen paar maanden is er hard gewerkt om de bouwplaats te egaliseren en in te richten met alle benodigde faciliteiten en te voorzien van de belangrijkste voedingen voor elektriciteit en de sprinklerinstallatie. De bronnen voor de koude- en warmteopslag zijn inmiddels ook geboord. Deze zullen worden gebruikt voor duurzame koeling en verwarming van het nieuwe hoofdkantoor.

Op dit moment bereidt een speciale machine het land voor op de plaatsing van 500 funderingspalen. Deze activiteiten duren tot half november, gevolgd door de bouw van de begane grond.