BAM ontvangt Contractor Safety Award

19 maart 2018 11:02 - BAM Bouw en Techniek - Industrie

Op initiatief van Vopak Management ontving BAM Bouw en Techniek– Industrie de Vopak Contractor Safety Award. Dit jaar reikt Vopak voor het eerst een prijs uit aan de aannemer die de veiligheidsregels van Vopak het beste in zijn organisatie en projecten insluit.

Vopak promoot voortdurend veilig werken; daarom organiseert Vopak regelmatig veiligheidsoproepen, veiligheidsvergaderingen en veiligheidsdagen. Het bedrijf benadrukt ook de noodzaak om te voldoen aan de Vopak Safety Fundamentals, dagelijkse Start werk besprekingen, werkvergunningen en duidelijke veiligheidsinstructies aan werknemers en onderaannemers.

Lovenswaardige prestaties
BAM Bouw en Techniek- Industrie richt zich net als Vopak op veiligheid. BAM Bouw en Techniek – Industrie is al jaren een van de vaste aannemers die voor Vopak op locatie werkt.

“Vopak heeft de award aan BAM Bouw en Techniek- Industrie toegekend omdat zij uitzonderlijke veiligheidsprestaties laat zien op de locatie Vopak Terminal Botlek. Het voornaamste is dat BAM haar opdrachtgever Vopak durft aan te spreken op onveilige situaties en handelingen en dat zij  structureel haar ervaringen deelt met Vopak”, aldus John van Soest, Technical Manager Chemical Terminals Vopak Nederland.

Jeroen Maan, directeur BAM Bouw en Techniek– Industrie; “We zijn heel blij met deze award. Het ontvangen van deze veiligheidsprijs bekroont onze jarenlange inspanningen voor Vopak  en bevestigt voor ons dat wij op de goede weg zijn”.