Start bouwactiviteiten nieuwbouw politiepand in Bergen op Zoom

BAM bouwt duurzame nieuwe huisvesting Politie Bergen op Zoom

(Persbericht Politie Zeeland - West-Brabant)
Bergen op Zoom, 19 maart 2018 - De politie start met de bouw van een nieuw pand aan de Zuid-Oostsingel in het stationsgebied. Dit nieuwe politiebureau vervangt in de toekomst ons huidige pand aan de Jacob Obrechtlaan. Ook de gemeenschappelijke meldkamer van brandweer, ambulance en politie gaat het pand bewonen.

BAM Bouw en Techniek gaat het nieuwe pand voor de politie realiseren.

Op dit moment is de aannemer druk bezig met haar bouwvoorbereidingen. Deze maand start de aannemer zichtbare bouwactiviteiten op. Dan wordt het bouwterrein ingericht met bouwketen en hekken. Tot het nieuwe pand in gebruik is kunnen burgers met hun politiezaken gewoon terecht bij ons bureau aan de Jacob Obrechtlaan. 

Oplevering

De aannemer levert het pand in juli 2019 op en de politie neemt naar verwachting in oktober 2019 het nieuwe politiebureau in gebruik. Het huidige pand aan de Jacob Obrechtlaan wordt dan overgedragen aan de gemeente Bergen op Zoom. 

Informatiebijeenkomst

Op maandagavond 26 maart organiseert de politie samen met de aannemer een informatiebijeenkomst over de activiteiten rondom de bouw voor omwonenden en belangstellenden. U bent van harte welkom van 19.30 uur tot 20.30 uur in het politiebureau aan de Jacob Obrechtlaan 9. Wij vragen u om u vooraf aan te melden voor deze avond door een mail te sturen aan nieuwbouwpolitiekantoor@bam.com of via telefoonnummer 088-712 37 22.