Vincent Heijker benoemd tot directeur van restauratiespecialist Schakel & Schrale

7 maart 2018 09:28

Bunnik, 6 maart 2018 – BAM Bouw en Techniek bv heeft Vincent Heijker benoemd tot directeur van haar restauratiespecialist Schakel & Schrale. Hij volgt Pim Schipper op die zijn carrière buiten BAM zal voortzetten. 

Vincent Heijker (52) is sinds 1998 werkzaam geweest in diverse directiefuncties binnen de holding H.J. Jurriëns. Tot voor kort vervulde hij daar de functie van directeur Jurriëns B.V. en Steenhouwerij Maarssen.

Zijn brede ervaring en expertise op het gebied van restauratie, renovatie en onderhoud en complexe projecten stelt Schakel & Schrale nog beter in staat in te spelen op de toenemende vraag om monumenten te herontwikkelen en te verduurzamen. De focus ligt hierbij op de financiële haalbaarheid van (technische) herbestemmming van monumentaal vastgoed.

Schakel & Schrale
Schakel & Schrale is een erkend restauratiebedrijf, met meer dan 100 jaar ervaring, dat zich richt op restaureren, renoveren en herbestemmen van monumentale en beeldbepalende gebouwen. Als specialistisch onderdeel van BAM Bouw en Techniek combineren wij de kennis van een ervaren restaurateur met de creativiteit van een innovatieve dienstverlener en de toewijding van een betrokken liefhebber. Wij zien het als onze taak om met ambachtelijk werk de waarde van cultureel erfgoed en monumenten te behouden en waar mogelijk te verhogen.