In vogelvlucht over de kaart van de energietransitie

28 juni 2018 00:00
De energietransitie in kaart gebracht

De energietransitie ziet BAM als de grootste evolutie van de moderne geschiedenis. Op de fictieve landkaart ‘Beter in Balans’ illustreert BAM de energietransitie van A tot Z – met symbolische plaatsaanduidingen van ‘Aardbevingen’ tot ‘Zonneveld’.

Anders dan een topografische kaart geeft ‘Beter in Balans’ ook weer wat in het verleden ligt en wat de ambities van de energietransitie zijn. De verticale lijnen geven namelijk de verschillende fases van de transitie weer. Waarbij symbolische dorpen en steden als ‘Oil Village’ en ‘Vernieling’ in het westen liggen en ‘Waterstof’ en ‘Walhalla’ in het oosten.

Beter in balans

In deze video gaat BAM in vogelvlucht over de kaart van de energietransitie. In beeld komen projecten die bijdragen aan de transitie om van fossiele brandstoffen naar alternatieve energiebronnen over te stappen. Want samen met klanten en ketenpartners realiseert BAM duurzame en innovatieve oplossingen voor woningen, gebouwen en infrastructuren waarmee de bebouwde omgeving beter in balans is.

 

 

Hieronder staan de projectafbeeldingen uit de video.