BAM geselecteerd voor meerjarig onderhoudscontract Vopak Rotterdam Botlek Terminals

23 juli 2018 16:19 - BAM Industrie bv
BAM geselecteerd voor meerjarig onderhoudscontract Vopak Rotterdam Botlek Terminals

Rotterdam, 23 juli 2018 - BAM Industrie is geselecteerd voor het onderhoud op de Vopak Rotterdam Botlek Terminals. Dit bedrijfsonderdeel van Vopak bestaat uit drie locaties (Vopak TTR, Vopak Chemiehaven en Vopak Terminal Botlek) met in totaal bijna 400 tanks en bijbehorende distributievoorzieningen. Op maandag 23 juli 2018 hebben Jeroen Maan, directeur BAM Industrie en Walter Moone, managing director Vopak Chemical Logistics Nederland de overeenkomst ondertekend. Het contract heeft een looptijd van drie jaar en een mogelijkheid tot verlenging met twee jaar.

Vopak exploiteert wereldwijd terminals voor de opslag van chemicaliën, olieproducten, petrochemische producten, biobrandstoffen, vloeibare gassen, LNG en plantaardige oliën. BAM Industrie is gespecialiseerd in het onderhouden van industriële elektrotechnische installaties. Voor de terminals in Botlek zocht Vopak een partner om de onderhoudswerkzaamheden gezamenlijk te optimaliseren. BAM is geselecteerd om haar ervaring en veiligheidsperformance in het Botlekgebied.

BAM is al 35 jaar de vaste onderhoudspartner voor Vopak Terminal Botlek. Dit voorjaar ontving BAM de eerste Vopak Contractor Safety Award tijdens de Vopak Safety Day 2018. “We kijken ernaar uit ook de locaties Vopak TTR en Vopak Chemiehaven in onderhoud te nemen en onze prettige en succesvolle samenwerking te continueren”, aldus Jeroen Maan, directeur BAM Industrie.