BAM realiseert nieuwbouw voor Cargill in Zaandam

Wormer, 18 maart 2019 – In opdracht van Cargill B.V. realiseert BAM Bouw en Techniek de nieuwbouw van een facilitair bedrijfsgebouw voor Cargill Cocoa & Chocolate in Zaandam. Maandag 18 maart is de eerste paal geslagen in aanwezigheid van het projectteam. BAM verwacht samen met de betrokken partijen de nieuwbouw eind 2019 op te leveren.

Cargill levert voedings-, landbouw-, financiële en industriële producten en diensten aan heel de wereld. In Zaandam bevindt zich de fabriek Aurora voor het marktsegment Cargill Cocoa & Chocolate. Met een nieuw, facilitair bedrijfsgebouw creëert Cargill een professionele werkomgeving voor de technische dienst. Cargill heeft BAM Bouw en Techniek benaderd voor dit project vanwege eerdere, succesvolle interne verbouwingen. 

“We kennen Cargill uit eerdere projecten en realiseren met plezier deze nieuwe huisvestiging voor hen”, aldus Eric Gijsbertsen, directeur BAM Bouw en Techniek – Regio Noordwest. 

BAM realiseert het ontwerp van Klous + Brandjes Architecten bna samen met Ingenieursbureau List. De installaties worden aangebracht door De Vries en Unitherm.