BAM realiseert uitbreiding voor drukkerij Simian in Westerbroek

BAM realiseert uitbreiding voor drukkerij Simian in Westerbroek

Groningen, 20 maart 2019 – Online uitgeverij Simian heeft BAM Bouw en Techniek geselecteerd voor de grootschalige uitbreiding van de bedrijfsruimte in Westerbroek. Simian is het moederbedrijf van Reclameland, Drukland en Flyerzone en voorziet een verdere groei van het bedrijf. Naar een ontwerp van Bouwkundig Bureau Juk realiseert BAM een nieuwe bedrijfshal van 16.700 m2. De bouw is deze maand gestart en de oplevering staat gepland voor eind 2019.

In de nieuwbouw wil Simian nieuwe afdelingen opzetten en zich meer gaan toeleggen op grootformaat drukwerk. Het ontwerp van de bedrijfshal is daarop ingericht en kenmerkt zich met vrije overspanningen van veertig meter. BAM Bouw en Techniek is geselecteerd om deze uitbreiding te realiseren omdat de engineers van BAM een optimalisatie aanboden voor de beoogde staalconstructie.


“We dragen graag bij aan de veilige, prettige en efficiënte werkomgeving die Simian wil creëren voor haar sterk groeiende aantal medewerkers”, aldus Tiede Swart, directeur BAM Bouw en Techniek – Regio Noord.

Tijdens de bouw blijft de naastgelegen bedrijfsruimte van Simian in bedrijf. Meer informatie over Simian:https://www.simian.nl/https://www.reclameland.nl/https://www.drukland.nl/https://www.flyerzone.nl/