5 juni 2019

Directiebenoemingen BAM Bouw en Techniek

Directiebenoemingen BAM Bouw en Techniek

Bunnik, 5 juni 2019 – BAM Bouw en Techniek heeft haar directie versterkt met de onderstaande benoemingen.

E.J. (Eric) Moleman is met ingang van 1 juni jl. benoemd tot directievoorzitter van BAM Bouw en Techniek - Grote Projecten, BAM Bouw en Techniek - Projecten, BAM Business Developers en BAM Danmark. Eric Moleman is momenteel directeur van BAM Bouw en Techniek – Projecten.

M.J.M. (Martijn) van der Knaap, tot 1 juni jl. werkzaam bij BAM Wonen als directeur Zuidwest, Utrecht en Noordoost, is per dezelfde datum benoemd en heeft de overstap gemaakt naar de directie van BAM Bouw en Techniek. Samen met Eric Moleman vormt Martijn van der Knaap het directieteam van de genoemde bedrijven. 

A.P.H. (Peter) van Leeuwen is per 1 juni jl. benoemd tot directeur van BAM Bouw en Techniek regio’s en BAM FM. Peter van Leeuwen is momenteel directeur BAM Bouw en Techniek – Grote Projecten.

Het directieteam van BAM Bouw en Techniek regio’s en BAM FM wordt daarmee per 1 juni jl. gevormd door J.A. (Jaap) Hazeleger (voorzitter) en Peter van Leeuwen.

Over BAM Bouw en Techniek

BAM Bouw en Techniek kent de wereld van haar klant en de wens van de gebruiker. Integraal denken en doen begint bij ons. Professioneel en met maximale focus op de wereld van de gebruikers van onze gebouwen. Wij realiseren huisvestingsoplossingen die flexibel zijn in functie, ruimte en gebruik. Zodoende zijn het gebouw én de installaties klaar voor de veranderende functie en technologie van de toekomst. Als onderdeel van Koninklijke BAM Groep bieden wij een totaalaanbod, van planvorming en bouw tot langdurige exploitatie en onderhoud: we zijn een partner voor de volledige levenscyclus van een gebouw.

BAM Bouw en Techniek realiseert momenteel onder meer de nieuwbouw van het Groninger Forum te Groningen, Depot Boijmans Van Beuningen en De Zalmhaven te Rotterdam, renovatie van het Huis van de Stad te Apeldoorn, herontwikkeling Telegraafgebouw te Amsterdam en nieuwbouw Human Total Care te Veldhoven.

Nadere informatie: BAM Bouw en Techniek, Huib van Kuilenburg, Communicatie, huib.van.kuilenburg@bam.com.