5 juni 2019

Willem Otter directeur Strategische Portefeuille, Innovatie en Specials van BAM Bouw en Vastgoed Nederland

Willem Otter directeur Strategische Portefeuille, Innovatie en Specials van BAM Bouw en Vastgoed Nederland

W. (Willem) Otter is met ingang van 1 juni jl. benoemd tot directeur van de Strategische Portefeuille, Innovatie en Specials van BAM Bouw en Vastgoed Nederland.

Willem Otter is sinds 1997 werkzaam bij BAM in verschillende leidinggevende functies, tot 1 juni als directeur bij BAM Wonen. Willem Otter volgt als directeur van de Strategische Portefeuille, Innovatie en Specials J.W. (Joost) Nelis op, die eerder is benoemd als Chief Operating Officer in het Executive Committee van Koninklijke BAM Groep.

Deze strategische en innovatieve portefeuille is gericht op ontwikkelingen op de vlakken van digitaal ontwerp en engineering, circulariteit, modulariteit, supply chain, energieoplossingen en nieuwe technologie. Door de bundeling van deze vernieuwende activiteiten geeft BAM versnelling aan innovaties en verstevigt zij haar leidende positie in de markt. Binnen deze portefeuille opereren in sterke samenhang negen business units (‘specials’) met specifieke expertise in diverse markten. Dat zijn Interflow, Schakel & Schrale, Bouwbedrijf Pennings, BAM Industrie, BAM Modulair, BAM Materieel, BAM Advies & Engineering, BAM Energy Systems en b.Home.