10 juli 2019

‘Green Landmark’ Océ bereikt hoogste punt

‘Green Landmark’ Océ bereikt hoogste punt

De bouw van nieuwe hoofdkantoor van Océ – a Canon Company in Venlo heeft het hoogste punt bereikt. In september 2018 werd de eerste paal in de grond geboord, nu is het hoogste punt bereikt van het nieuwe kantoor van de producent van high-tech printers en innovatieve printtechnologieën.

Met het plaatsen van de stalen balken van de glazen atriumkap werd afgelopen week het hoogste punt bereikt. Door Océ, BAM en haar partners werd dit op gepaste wijze gevierd.

Het nieuwe 9-verdieping tellende gebouw, naar ontwerp van architectenbureau Broekbakema, heeft een vloeroppervlak van 15.500 m2 en biedt straks plaats aan circa 550 medewerkers.

De nieuwbouw wordt op eigen grond gerealiseerd nabij het bestaande hoofdkantoor in Venlo, een groene locatie ten zuiden van de Van der Grintenstraat en ten westen van de Nijmeegseweg. Het nieuwe gebouw is zorgvuldig in het landschap ingebed en houdt rekening met de bestaande natuur in het gebied.