23 juli 2019

Partnership Goflex en BAM Bouw en Vastgoed Nederland

Partnership Goflex en BAM Bouw en Vastgoed Nederland

Bunnik, 23 juli 2019 - Opleidingsbedrijf in de techniek Goflex Young Professionals en BAM Bouw en Vastgoed Nederland gaan als partners aan de slag met een intensief ontwikkelingsprogramma voor jongeren. Dinsdag 16 juli ondertekenden BAM en Goflex een convenant voor een kwantitatief en kwalitatief hogere instroom van jonge technici in de BAM-organisatie.

Het personeel in de installatiebranche is al jaren aan het vergrijzen. De komende jaren stromen veel ervaren krachten uit. Hoogste tijd voor een inhaalslag als het gaat om instroom, talentontwikkeling en kennisoverdracht. Met name het toenemend tekort aan servicetechnici vraagt om actie.

Het programma richt zich niet alleen op verrijking en intensivering van het opleidingstraject van de medewerkers in opleiding en het verbeteren van het opleidingsklimaat op de verschillende leerwerkplekken maar ook op een vermindering van uitval gedurende het opleidingstraject.

Op de foto v.l.n.r. Peter van Winssen, directeur Goflex Young Professionals,  Marjolein Kerklaan, Adjunct-Directeur HR bij BAM Bouw en Vastgoed en Jaap Hazeleger, directeur BAM Bouw en Techniek.

 

Over Goflex

Goflex is een opleidingsbedrijf in de techniek. In samenwerking met het ROC en opdrachtgevers leiden ze  jongeren op voor een toekomstige carrière in een technische richting. Daarbij wordt extra training op het gebied van persoonlijkheidsontwikkeling, vaktechnische kennis, vaktechnische vaardigheden en veiligheid geboden vanuit 7 eigen trainingscentra. Goflex heeft als opleidingsbedrijf in de technische installatiebranche al honderden jongeren opgeleid en begeleid. Inmiddels werken en leren op dit moment 45 Goflex-ers bij BAM in een leerwerktraject