Sanquin kiest BAM Industrie voor meerjarig beheer en onderhoud

BAM Industrie beheer en onderhoud midden- en laagspanning

Stichting Sanquin Bloedvoorziening heeft BAM Industrie geselecteerd voor het meerjarig beheer en onderhoud van de installaties van haar vestiging in Amsterdam. De overeenkomst heeft een looptijd van vier jaar en is gestart per 1 januari 2020.

Veiligheidsinspecties

Het betreft het onderhoud en beheer van de midden- en laagspanning schakelinstallaties, noodstroomaggregaat installaties en gerelateerde besturings- en hulpspanningsvoorzieningen en de gebouwgebonden installaties. Onder het beheer valt eveneens het oplossen van storingen en het uitvoeren van keuringen. 

Calamiteitenplan

BAM heeft voor de selectie een plan van aanpak ingediend met een uitgewerkte casus in de vorm van een calamiteitenpla