BAM FM partner van internationaal facilitair congres World Workplace Europe in Amsterdam

BAM FM partner van internationaal facilitair congres World Workplace Europe in Amsterdam

BAM FM, de facilitaire dienstverlener van BAM Bouw en Techniek, is een van de partners van het internationale congres World Workplace Europe (WWE). WWE wordt georganiseerd door de International Facility Management Association (IFMA) en beroepsvereniging Facility Management Nederland (FMN). Van 18 tot en met 20 maart 2020 vindt de vierde editie van WWE plaats in Amsterdam. Voorgaande edities waren in Stockholm, Barcelona en eveneens Amsterdam.

Het thema van dit congres voor facilitaire professionals is ‘Future for Facilities’. Menno de Jonge, Directeur Digital Construction van Koninklijke BAM Groep, is op woensdag 18 maart 2020 een van de sprekers. De Jonge belicht in zijn presentatie ‘The data landscape: where buildings have a serving role’ hoe BAM betrouwbare assetdata beheert en ontsluit voor een toekomstbestendig datalandschap om zo de realisatie en exploitatie van gebouwen te optimaliseren. Henk Janssen, directeur BAM FM: ‘BAM heeft een voortrekkersrol in digitalisering van het bouwproces. De kennis en kunde van technologie die we in huis hebben, benutten we bij BAM FM voor het integraal aanbieden van slimme facilitaire diensten. WWE is het aangewezen podium om onze expertise en ervaringen te delen. Daarnaast kijken we ernaar uit relaties en klanten te treffen en te verrassen die net als BAM FM in de breedste zin invulling willen geven aan hoogwaardig facilitair management'. 

Menno de JongeMenno de Jonge is sinds 2016 Directeur Digital Construction bij BAM. Met zijn benoeming ontstond ook de Digital Construction Community Table. Deze werkgroep van BAM zet zich wereldwijd in om digitaal bouwen succesvol toe te passen in alle processen: van ontwerp tot exploitatie.

 

BAM FMBAM FM biedt een volledig dienstenpakket voor facilitair management. Al sinds 2007 speelt BAM FM een rol in de volledige levenscyclus van gebouwen. Van advies over ontwerp en bouw tot de volledige exploitatie en het onderhoud. BAM FM verzorgt technisch beheer en onderhoud, hard en soft services, gericht op de beste beleving van de totale facilitaire dienstverlening. Facility management draait volgens BAM FM niet om strikt contracten naleven, maar om verwachtingen overtreffen. ‘Service with a smile’ noemen we dat. BAM FM is onderdeel van BAM Bouw en Techniek.