Rotterdam en omgeving opgelet!

Fotografie ©Fred Smulders Studio Hoge Heren

Zalmhaven volgende week spectaculair verlicht om hoogste punt te vieren

Donderdag 14 en vrijdag 15 oktober gaat de Zalmhaven met een flink spektakel vieren dat het hoogste punt is bereikt. Twee dagen lang zal de hoogste toren van het land tussen 20.00 en 23.00 uur oplichten tegen de avondhemel boven Rotterdam. Hou je camera paraat!

 


 

Drie jaar na de start bouw is het hoogste punt van 215 meter bereikt. Dat was eind augustus al zo, maar nu is er dan ook nog een gepast moment gevonden om dat te vieren. En het gaat móói worden! Tegen de achtergrond van de avondhemel licht de Zalmhaven op voor Rotterdam. Iedereen kan het zien, simpelweg omdat de toren vanaf elk plekje in Rotterdam te zien ís. 

En er is meer... Online kun je mee feesten met het internationale DJ duo @mindagainst via een livestream op grote hoogte op donderdag 14 oktober van 19.30 tot 21.00 uur.