BAM draagt sleutels nieuw politiebureau over aan Politieteam Markdal te Breda

BAM draagt sleutels nieuw politiebureau over aan Politieteam Markdal te Breda

Breda, 24 februari 2021 – BAM Bouw en Techniek heeft de grootschalige verbouwing van de huisvesting voor het Politie basisteam Markdal aan de Claudius Prinsenlaan in Breda afgerond.BAM overhandigde 19 februari 2021 de sleutels van ‘hun’ nieuwe politiebureau aan de politiemensen van het basisteam Markdal.

In tien maanden realiseerde BAM, naar een ontwerp van De Twee Snoeken Architecten, de vernieuwde accommodatie met onder meer een publieksgebied, politiewerkgebied en een ophoudgebied voor het basisteam Markdal.

Nieuwe pand

Het politieteam Markdal, verantwoordelijk voor de politiezorg in het oostelijk deel van de gemeente Breda en in de gemeenten Alphen-Chaam en Baarle-Nassau zal 1 april 2021 haar intrek nemen in een deel van het stadskantoor van de gemeente Breda aan de Claudius Prinsenlaan 12-14.

De politie huurt de begane grond en de eerste verdieping aan de singelzijde. Dit deel van het stadskantoor is de afgelopen maanden verbouwd tot politiebureau.

Na de sleuteloverdracht volgt nu de inrichting van het pand.