Huis van Cultuur en Bestuur in Hoogezand opgeleverd door BAM Bouw en Techniek

Huis van Cultuur en Bestuur in Hoogezand opgeleverd door BAM Bouw en Techniek

Het Huis van Cultuur en Bestuur in Hoogezand is door BAM Bouw en Techniek – Integrale Projecten Noord technisch opgeleverd aan de gemeente Midden-Groningen. Daarmee is de bouwkundige oplevering binnen de planning en binnen het budget gerealiseerd. De medewerkers van het gemeentehuis kunnen deze week verhuizen zodat de dienstverlening vanaf 12 juli vanuit het Huis van Cultuur en Bestuur kan plaatsvinden.

Burgemeester Adriaan Hoogendoorn: “Ondanks de coronamaatregelen is het gebouw op tijd en binnen het geraamde budget opgeleverd. Een prestatie van formaat! Daarmee liggen we op koers om vanaf 5 juli naar het nieuwe gebouw te verhuizen.“


Vanaf 12 juli gemeentehuis open voor publiek

Vanaf maandag 12 juli kunnen de inwoners weer terecht in het gemeentehuis in het Huis van Cultuur en Bestuur. Tot die tijd blijven de tijdelijke locaties Slochteren en Hooge Meeren open. De tijdelijke locatie Muntendam is in verband met de verhuizing al gesloten.

  

  


Meer weten over dit project of over de voorspoedige voortgang? Bekijk hier de projectpagina