Vervroegde oplevering Iederz Groningen

Vrijdag 9 december vierde iederz samen met BAM Bouw en Techniek – Integrale Projecten Noord een mijlpaal. Het nieuwe gerealiseerde duurzame gebouw, met iederz als gebruiker, is officieel vervroegd in gebruik genomen door verschillende gebouwonderdelen.

Vanaf de eerste paal in september 2021 is er hard gewerkt om dit prachtige pand te realiseren zodat begin 2023 de medewerkers van iederz er hun intrek in kunnen nemen. BAM is de komende weken nog op de bouwlocatie aanwezig om de laatste werkzaamheden te voltooien zodat de uiteindelijke oplevering en aanvaarding op 31 januari 2023 een feit is.

iederz is inmiddels gestart met de inrichting van de keuken, de stellingen in het magazijn en een deel van de vaste inrichting. Naar verwachting is de nieuwe locatie aan de Silkeborgweg 2 in Groningen vanaf april volgend jaar volledig in gebruik en vindt rond die periode ook de officiële opening plaats.