Medisch Centrum Leeuwarden en BAM continueren samenwerking

Medisch Centrum Leeuwarden en BAM continueren samenwerking

Medisch Centrum Leeuwarden heeft recent haar onderhoudscontract met BAM Bouw en Techniek met vier jaar verlengd en de scope van het onderhoudscontract uitgebreid. BAM zorgt minimaal tot en met 2026 voor optimaal presterende installaties. Naast het beheer en onderhoud van installaties voert BAM ook regelmatig kleinschalige bouw- en installatieprojecten uit. BAM is trots om op deze manier een steentje bij te dragen aan de zorg.
 

De installaties in het Medisch Centrum Leeuwarden zijn de afgelopen 5 jaren door BAM Bouw en Techniek – Gebouwservices Noord beheerd en onderhouden. Het Medisch Centrum Leeuwarden is een ziekenhuis gelegen in het zuiden van Leeuwarden en heeft 700 bedden. Het is een van de grootste ziekenhuizen van Nederland. Het MCL heeft een regionale functie voor de provincie Friesland. 

De goede samenwerking tussen de afdeling Technisch Beheer en Onderhoud van het ziekenhuis en BAM Bouw en Techniek - Gebouwservices resulteert in een professionele- en duurzame dienstverlening, gericht op het gebouw, de installaties die daaraan verbonden zijn en de technische inventaris en maakt het mogelijk dat het onderhoud aan kritische installaties en afdelingen, zoals bijvoorbeeld de operatiekamers, vlot kunnen verlopen.


BAM heeft collega’s vast gestationeerd bij MCL. Hierdoor kunnen wij snel en adequaat reageren op eventuele verstoringen of passende ondersteuning bieden zodat de medewerkers ongestoord hun zorgtaken kunnen uitvoeren en dat het verblijf van patiënten zo comfortabel mogelijk is.

Op de foto: Collega Erik Mellema, service engineer bij BAM Bouw en Techniek – Gebouwservices Noord, met filter voor de luchtbehandelingskasten.