De bouw van Accelerator Utrecht is afgerond

De bouw van Accelerator Utrecht is afgerond

Dinsdag, 5 april 2022, heeft het bouwteam officieel de sleutels overhandigd aan Kadans. Weer een mijlpaal voor Kadans, haar bouwpartners cepezed, BAM Bouw en Techniek, Deerns Nederland en Utrecht Science Park.

Accelerator Utrecht is het nieuwste R&D innovatiecentrum op het Utrecht Science Park. Het gebouw zal onderdak bieden aan verschillende groeiende, innovatieve bedrijven die actief zijn in de life sciences. Het markante gebouw wordt een levendig centrum voor de hele gemeenschap van het Utrecht Science Park. Bij binnenkomst valt op dat er geen traditionele receptie is, maar een open en multifunctionele zone. De begane grond biedt een prettige ruimte waar medewerkers, studenten en bezoekers kunnen vergaderen, eten, drinken en activiteiten organiseren. Accelerator biedt ruimte voor vergaderingen en samenwerkingen in de aula, vergaderzalen en het uitgebreide restaurant. De ideale plek om elkaar te ontmoeten en kennis uit te wisselen.

Nu het gebouw klaar is, kunnen de huurders beginnen met de inrichting van hun nieuwe ruimtes. 

Bekijk ook de video waarin collega Ron Meester, Projectmanager Speciale Projecten, ons een inkijkje geeft in dit bijzondere gebouw en terugblikt op de bouw.